Şule Çet Olayında İddianame Tamamlandı!

Ankara'da bir binanın 20. katından düşerek hayatını kaybeden Şule Çet ile alakalı iddianame tamamlandı. İddianamede iki sanık için "cinayet", "ırza geçme" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ceza istendi.

03.12.2018-16:49 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-17:19) Şule Çet Olayında İddianame Tamamlandı!

Ankara'da lüks bir plazanın 20'inci katından düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle alakalı soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı.

2 SANIK İÇİN "CİNAYET" "IRZA GEÇME" VE "HÜRRİYETİ TAHDİT" SUÇLARINDAN CEZA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle alakalı soruşturmayı sona erdirerek hazırladığı iddianameyi mahkemeye sundu. Üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle alakalı iddianamede, iki sanık için "cinayet", "ırza geçme" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ceza talep edildi.

NE OLMUŞTU?

20 yaşındaki üniversite öğrencisi Şule Çet (20), Ankara'daki bir plazanın 20. katından şüpheli bir biçimde düşerek yaşamını yitirmişti. Olayın intihar olduğu öne sürülmüştü. Olayın sonrasında gözaltına alınıp serbest kalan Çağatay A. ve Berk A. soruşturma çerçevesinde daha sonra tutuklanarak cezaevine sevk edilmişti.

İLK İFADELERİ

Çağatay A., ilk ifadesinde Şule Çet'in intihar ettiğini iddia ederek, "Kendisine engel olmaya çabaladım, atlarken tutmaya uğraştım fakat başaramadım. Atlamasın diye tutuğum esnada parmaklarımda sıyrıklar oluştu" demişti. Diğer zanlı Berk A. ise "Olay esnasında başka bir odadaydım. Neler olduğunu bilmiyorum" sözlerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal