Şehit Babasına Babalar Günü Hediyesi

Kastamonu'nun Araç'a bağlı Avlacık köyünde kimse kalmamasına karşın, 29 senedir şehit oğlunun mezarını tek bırakmamak için köyden gitmeyen şehit babasının yol isteği yerine getirildi.

11.07.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-16:42) Şehit Babasına Babalar Günü Hediyesi
Kastamonu şehrinin yeni Valisi Avni Çakır, Babalar Gününde yaptığı ilk ziyaretinde 29 sene önce oğlu Van’da şehit düşen Sadık Tokat'ın isteğini yerine getirdi.

ŞEHİT ABİSİ VALİYLE ŞEHİT BABASI BULUŞTU, DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Ziyaret esnasında, aynı zamanda kendisi de bir şehit abisi olan Vali Avni Çakır’ın kardeşi Ali Çakır ve Sadık Tokat’ın oğlu Selahattin Tokat’ın 1993 senesinde Van’ın Çatak ilçesinde alçak erör örgütü üyeleri tarafından gerçekleştirilen alçak saldırıda aynı anda şehit düştüğü ortaya çıkmıştı. Duygusal dakikaların yaşandığı ziyaret esnasında şehit babası Sadık Tokat ile şehit ağabeyi Vali Avni Çakır bir müddet konuştu.

OĞLUNU YALNIZ BIRAKMAMAK İÇİN KÖYDEN AYRILMIYOR

Araç’ın Avlacık köyünde yaşayan ve şehit olan oğlunun mezarını 29 senedir tek bırakmamak için köyden gitmeyen Şehit Babası Sadık Tokat, Babalar Günü sebebiyle kendisini ziyarete giden Vali Avni Çakır’dan kış mevsiminde yollarının bozulduğunu dile getirerek, onarılmasını talep etmişti. Bu istediğinin ardından İl Özel İdaresi ekipleri tarafından, Araç’ın Avlacık köyü yolunda yol onarım çalışması yapıldı.

Şehit Babası Sadık Tokat, köyünün yolunun yapılmasında emeği geçen Vali Çakır ve İl Özel İdaresi görevlilerine teşekkür dileklerini iletti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal