Şanlıurfa'daki Kazada Hayatını Kaybeden İşçilerin Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kahramanmaraş'tan Şanlıurfa'ya doğru 1 Mayıs kutlamalarına katılmak için yola çıkan işçileri taşıyan otobüs kaza yapmış, 5 kişi hayatını kaybetmişti. İşçilerin kazadan önceki son anlarının görüntüleri ortaya çıktı.

01.05.2019-14:29 - (Son Güncelleme: 01.05.2019-14:37)

Şanlıurfa'da yapılacak olan 1 Mayıs kutlamaları için Kahramanmaraş'tan yola koyulan işçilerin kazanın yarım saat öncesinde bir tesiste verdikleri kahvaltı molası cep telefonu ile kaydedildi. Şanlıurfa'da olan feci kazada yaşamını yitirenlerin adları tespit edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazanın ardından Hak-İş ve Memur-Sen başkanlarına taziyelerini sundu.

NE OLDU?

Şanlıurfa'daki 1 Mayıs kutlamalarına katılmak için Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden otobüs ile yola koyulan Öz Büro İş Sendikası mensupları ve ailelerini taşıyan otobüs, Şanlıurfa'ya 60 kilometre kala devrilmesi neticesinde içinde olan 5 kişi hayatını kaybetmiş 14 kişi de yaralanmıştı.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Otobüste olanların kazadan yarım saat önce Birecik ilçesindeki bir sosyal tesiste mola vererek, kahvaltı yaptıkları bildirildi. Kazada hayatını kaybedenlerin ve yaralıların son görüntüleri ise cep telefonu ile görüntülendi.

KAZADA ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Şanlıurfa'da olan feci kazada yaşamını yitirenlerin adları tespit edildi. Kazanın sonrasında Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen cenazelerin kimlikleri belirlendi. Ölenlerden 3'nün kadın, 2'sinin erkek olduğu öğrenildi. Kazada Şükran Entemiz, Melike Uysal, Gazaz Kısaca, Fatma Kılıç ve Onur Yay yaşamını yitirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazanın ardından Hak-İş ve Memur-Sen başkanlarına taziyelerini sundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal