Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Abdullah Gül'ü Partiye Davet Etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Karamollaoğlu, Gül için "Bizim kapımız herkese açık" dedi.

05.02.2019-12:41 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-12:32) Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Abdullah Gül'ü Partiye Davet Etti

24 Haziran seçimleri öncesinde CHP-İP-Saadet ittifakı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ortak aday göstermek için uğraşmış, fakat Meral Akşener'in karşı çıkmasıyla Gül'ün adaylığı onaylanmamıştı.

Bu dönemde Abdullah Gül'le görüşmeler yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, Gül'e özlemi bitmiş değil.

"BİZİM KAPIMIZ ONLARA AÇIK"

T24'ten Gökçer Tahincioğlu'na açıklamalar yapan Karamollaoğlu, AK Parti'de Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan gibi kişilerin başını çektiği küskünler için sorulan "Siyasete dönme havası görüyor musunuz?" sorusunu "Bu konuşuluyor. Yalnız yeni oluşumlar hele ki bu kadar çekingenlikten sonra zor tutarlar. Onun için biz söyledik. Bizim kapımız herkese açık. Burada siyaset yapabilirler. Büyük bir kesimle bizim temel prensiplerde uyuşabileceğimiz fikrindeyim..." diye yanıtladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal