Polis-Astsubay Çatışmasının Sebebi Belli Oldu!

Sabah saatlerinde İstanbul'da bir polis ve astsubay silahlı çatışmaya girmiş, polis memuru hayatını kaybetmişti. Alınan bilgilere göre yasak ilişki iddiası sebebiyle meydana gelmiş.

03.09.2018-17:01 - (Son Güncelleme: 03.09.2018-16:56) Polis-Astsubay Çatışmasının Sebebi Belli Oldu!

Sancaktepe'de sabah saat 07:30 sularında sokak ortasında bir astsubay ile bir polis arasında silahlı çatışma meydana geldi. Olayda polis yaşamını yitirirken, polisin eşi ve astsubay ise yaralandı. Olayın sebebi ise polisin araştırmasıyla meydana çıktı. Habertürk Muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun aktardığına göre; sabah eşi Deniz A. ile beraber evden çıkan polis memuru Süleyman A., sokakta servis bekleyen Astsubay Aslan S. ile karşılaştı.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Burada polis memuru ile astsubay arasında tartışma patlak verdi. Bu esnada arabada bekleyen polis memurunun eşi Deniz A., ikilinin yanına geldi. Büyüyen tartışma silahlı çatışmaya döndü. Meydana gelen çatışmada polis memuru olay yerinde yaşamını yitirdi. Astsubay Aslan S. ağır yaralandı. Polis memurununun Ceza İnfaz Koruma memuru olan eşi Deniz A. ise hafif biçimde yaralandı.

YASAK İLİŞKİ İDDİASI

Olayla alakalı soruşturma açılırken, polisin vardığı ayrıntılara göre çatışmanın yasak ilişki iddiası sebebi ile meydana geldiği bildirildi. Söylenene göre polis memurunun eşi, astsubayla yasak ilişki yaşıyordu. Bu iddialar ardından polis memuru, sabah karşılaştığı astsubayla bu sebeple tartıştı ve tartışma silahlı çatışmaya döndü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal