Paşinyan Ulusa Sesleniş Konuşmasında Halkını Tehdit Etti

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, ulusa sesleniş konuşmasında Türkiye'nin Ermenistan'a karşı tank, top, uçak ve helikopterler ile savaştığını söyledi. Ölüm kalım savaşında olduklarını söyleyen Paşinyan, geri kaçanları en ağır şekilde cezalandıracaklarını söyledi.

28.10.2020-00:34 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-03:24) Paşinyan Ulusa Sesleniş Konuşmasında Halkını Tehdit Etti

Ermenistan'ın Karabağ'ı işgali ve sivil yerleşim yerlerine saldırılarının ardından Azerbaycan Ermeni ordusuna çok büyük kayıplar verdirdi.

Karabağ'da birçok bölgeyi kaybeden Ermenistan'ın Başbakanı Paşinyan hezeyanını ulusa sesleniş konuşmasında kapatmak istercesine Türkiye'ye de saldırarak kapatmak istedi. Paşinyan, ölüm kalım savaşında olduklarını, Karabağ'da bulunan her ağaç için bile savaşacaklarını belirtirken, Türkiye'yi savaşa müdahil olarak tank, top, uçak kullanmakla itham etti.

'SAVAŞTAN KAÇANLARI AĞIR CEZALANDIRACAĞIZ'

Karabağ'da her bir ağaç için savaşacağız Türkiye bize karşı görülmemiş silahlarla tank, top, uçak, helikopterler ile savaşıyor.

Ölüm kalım savaşındayız kimse geri duramaz...geri duranları kaçanları ağır cezalandıracağız.

Paşinyan konuşmasının sonunda 'Ey Ermeni halk ! Git Savaş ve zaferini ilan et Ordumuzun cesurca savaşı Karabağ'ın bizim olduğunu gösterecek"Ey Ermeni halk ! Git Savaş ve zaferini ilan et.' dedi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal