Özel Harekat Polisi'nden Beyaz'a Sert Mesaj!

Beyazıt Öztürk'ün Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Şov' programında PKK propagandasına izin vermesine Özel Harekat Polislerine ait olduğu iddia edilen bir video aracılığıyla sert tepki gösterildi.

10.01.2016-20:58 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Özel Harekat Polisi'nden Beyaz'a Sert Mesaj!

Beyazıt Öztürk'ün Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Şov' programına telefonla katılarak örgüt propagandası yapan ve kendini öğretmen olarak tanıtan Ayşe Çelik'in öğretmen olmadığının ortaya çıkmasının akabinde sosyal medyadaki tepkiler çığ gibi büyürken Özel Harekat Polislerine ait olduğu iddia edilen bir video ile çok ağır bir şekilde sitem edildi.

"Bu oyuna nasıl dahil oldun Beyaz?"

Özel Harekat şapkalı ve kar maskeli polis, "Beyaz Açık Mektup" başlıklı mesajında PKK'ya karşı verilen üstün mücadeleden bahsetti.

"Terörle ve teröristle mücadele eden, bu uğurda bayrağımıza sarılı tabutlarla şehitlik makamı ile şereflenen ve şereflenmeyi göze alan bu vatanın evlatlarına yaptığın ayıbı unutmayacağız" diye konuşan polis, " Ben bir polis olarak, senin 'polis çocuğuyum' demeni istemiyorum. Terör örgütü çığırtkanlığı yapan, isminin ve mesleğinin sahte olduğunu öğrendiğimiz o kadını yayında tam 3 kere alkışlattın ya, binlerce şehidin kemikleri sızlamaya dursun Beyaz" ifadelerini kullandı.

Polis konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu zamana kadar ülkenin güneydoğusunda yaşanan olaylar kurdu çakallara boğdurmak içindi. 'Çocuklar ölüyor, siviller katlediliyor' diye atılan yalanlara çanak tutarak, sende bu kahpe oyunda üzerine düşen rolü keyifle üzerine giydin. Biz sana yakıştıramadık, fakat sen görüldüğü gibi rolünü iyi özümsedin. Hatta sözde öğretmen, özde terörist, sahte öğretmen Ayşe Çelik'e bile teşekkür etme gafletinde bulundun.

Sana ne diyeyim ki Beyaz? Biz Türk polisi ve askeri olarak, karıncanın bile ahirette hesabını alacağını bilerek incitmeyen bir neslin devamı iken, sen nasıl inandın çocuk öldürdüğümüze? Nasıl sustun söylenecek onlarca söz varken? Sesi titrediği için nasıl samimi buldun aslında korkuyorken? Bu oyuna nasıl dahil oldun Beyaz? Nasıl diyemedin 'Devlete karşı silah kullanan herkes teröristtir' diye? Unutma Beyaz, söz konusu vatansa, gerisi teferruattır. Unutma Beyaz."

Özel Harekat Polisi: Yaptığını unutmayacağız Beyaz!

Konuyla alakalı açıklama yapan Kanal D olayın bir 'provakasyon' olduğunu ve yaşananlardan dolayı 'üzüntü' duyduklarını ifade etti.

Programın sunucusu Beyazıt Öztürk'ten henüz bir açıklama gelmezken akıllara şu soru geldi: Neden hep Doğan Medyası trolleniyor? Zira özellikle seçim döneminde yaptıkları yayınlarda HDP'ye olan açık desteği ile öne çıkan Doğan Medya kuruluşları birçok programda PKK diliyle haberler yapmış ve örgüt mensupları masum gösteren yayınlara yer vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal