Naim Süleymanoğlu'na Açılan Babalık Davasında Karar Çıktı!

18 Kasım'da yaşamını yitiren efsane halterci Naim Süleymanoğlu'na açılan babalık davası sonucu belli oldu. Açıklanan rapora göre Japon Sekai Mori, Naim Süleymanoğlu'nun öz kızı çıktı.

08.08.2018-09:27 - (Son Güncelleme: 08.08.2018-09:34)

Naim Süleymanoğlu geçen sene 18 Kasım'da yaşamını yitirdi. Dünyaca ünlü haltercinin ölümü ardından dikkat çekici bir babalık davası geldi. Japon Sekai Mori, Süleymanoğlu'nun babası olduğunu iddia ederek dava açtı. Mori'nin söz hususu davayı açmasına, Süleymanoğlu'nun kızları Sezin ve E. Süleymanoğlu tepki göstermişti. Mahkeme, Mori'nin söylemleri ile alakalı DNA incelemesi olmasına karar verdi. Adli Tıp Kurumu'na (ATK) sevk edilen dosya ardından rapor hazırlandı.

YASAL MİRASÇI OLUYOR

Konuya yakın adli bir kaynak, raporda çıkan neticeye göre Sekai Mori, Naim Süleymanoğlu'nun kızı. ATK raporunun, dava dosyasına dahil olması ile beraber Mori de yasal mirasçı özelliğini almış olacak. İkinci kısımda ise, mirasın paylaşımına geçilecek.

ÜÇ ÇOCUĞU DAHA VAR

Sekai Mori haricinde, Süleymanoğlu'ndan geriye ikisi İstanbul'da biri Ankara'da ikamet eden üç çocuğu daha var. İsminin açıklanmasını talep etmeyen kaynak "ATK raporunun bu neticesine göre, Süleymanoğlu, üç ayrı kadından 4 çocuk sahibi. Süleymanoğlu'nun hiçbir kadın ile resmi nikâhı yok" biçiminde konuştu.

O PARA İÇİN DAVA AÇACAĞIZ

Süleymanoğlu'ndan geriye ise 2 milyon lirayı bulan 4-5 gayrimenkul bulunuyor. Süleymanoğlu'nun vefatından 4 ay önce kardeşi M. Süleymanoğlu'na 2 milyon liralık para transferi yaptığı da kaydedildi. Alınan bilgiye göre, Süleymanoğlu Antalya'da yer alan 6 dönümlük arazisini satarak paraya döndürdü. İsminin açıklanmasını istemeyen kaynak "Ölümünden kısa zaman önce böyle bir para transferi olduğunu tespit ettik. Çocuklarına kalmaması için böyle bir işlem yaptığını zannediyoruz. Bu para ile alakalı da alacak davası açacağız" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal