Kediciklerin Cezaevindeki İlk İşleri Bakın Ne Oldu?

Adnan Oktar operasyonunda tutuklanan ve cezaevine gönderilen kediciklerin şoku üzerilerinden atmalarının ardından yaptıkları ilk iş şaşırttı. Kedicikler ilk iş olarak kuaföre gidip bakım yaptırmış.

08.08.2018-09:11 - (Son Güncelleme: 08.08.2018-09:16)

Adnan Oktar operasyonu çerçevesinde tutuklanan ve kamuoyunda 'Kedicik' olarak isimlendirilen tutuklulardan gelen haber şaşkına döndürdü. Cezaevinde geçen 20 günün sonrasında ilk şoku geçiren tutuklulardan bazıları bakım yaptırmak için cezaevindeki kuaförün yolunu tuttu. Cezaevindeki kadın tutuklular tarafından açılan kuaförde bakım yapan 'kedicikler' cezaevi yaşantısına alışmaya çabalıyor...

ADNAN OKTAR EDİRNE'DE, KEDİCİKLER KOCAELİ'DE

Milliyet'ten Musa Kesler'in aktardığına göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın devam ettirdiği soruşturma çerçevesinde Oktar'ın "suç işlemek için örgüt kurma", "çocuğun cinsel istismarı", "nitelikli cinsel saldırı", "şantaj", "mal varlığı değerlerini yurt dışına kaçırma" ve "cebir, şiddet ve tehdit kullanarak kişiyi özgürlüğünden yoksun bırakma" gibi iddialarla tutuklanmasına karar verilmişti. Operasyonlarda 187 şahıs gözaltına alınmış bunlardan 169'u tutuklanmıştı. İstanbul'da Metris ve Silivri cezaevlerine konan bu tutuklular ardından çevre şehirlerdeki cezaevlerine gönderildi. Adnan Oktar Edirne'ye; Oktar Babuna Tekirdağ'a içlerinde yapı bakımından önemli birçok kişinin olduğu bir ekip de Kocaeli'deki F tipine sevk edilmişti.

CEZAEVİNDE KUAFÖRE GİTTİLER

Aynı biçimde kadın tutuklular da Kocaeli, Gebze ve Tekirdağ'daki cezaevlerine gönderilmiştir. 25 Temmuz'daki bu nakiller çerçevesinde 14 kadın tutuklu da Kocaeli'deki T tipi cezaevine sevk edildi. Aradan geçen iki haftanın sonrasında 'kedicikler' yavaş yavaş cezaevi yaşantısına alışmaya başladı. Tutuklanmanın ve cezaevinde olmanın ilk şokunu üstünden atan 'kedicikler', cezaevindeki sosyal olanaklardan da yararlanmaya başladı. Bu çerçevede bazıları cezaevi içinde olan ve kadın mahkûmlar tarafından açılan kuaföre gittiler ve ilk bakımlarını gerçekleştirdiler. Cezaevindeki kuaförde ortalama bir kuafördeki hizmetlerin olduğu bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal