MHP’nin Kurultay Tarihi Belli Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP 13’üncü Olağan Büyük Kurultayı’nın ne zaman gerçekleşeceğini açıkladı.

19.06.2020-17:36 - (Son Güncelleme: 19.06.2020-17:35) MHP’nin Kurultay Tarihi Belli Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 13. Olağan Büyük Kurultayı'nın 14 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirileceğini dile getirdi.

CORONAVİRÜS UYARISI

Bahçeli, "Muhtemel ikinci dalganın taarruz ve tasallutuna maruz kalmamak için vatandaşlarımızın maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeleri zarurettir. Bu zaruret bir beka ve gelecek konusudur" diye konuştu.

MHP Başkanı ayrıca, "Milliyetçi Hareket Partisi algı operasyonlarına, batakhaneye dönen sosyal medya oyunlarına, ısmarlama ve ipotekli kamuoyu araştırma şirketlerine aldırış etmeden Cumhur İttifakı’nın itibar ve iradesiyle zamanında yapılacak seçimlere hazırlanacak, şeytana da külahını ters giydirecektir. Türkiye’mizin müşkülatlı günlerinde iktidar hesabı yapmak ahlaksızlık ve kundakçılıktır" sözlerini kullandı.

“İHANET VE REZALET KÖŞEYE SIKIŞMIŞTIR”

Pençe-Kaplan Operasyonu’ndan da söz eden Bahçeli terör örgütlerinin, bölücü dayatmaların sonu geldiğine dikkati çekerek şu ifadeleri kullandı:

"Bugün sınır ötesinde Pençe-Kartal, Pençe-Kaplan operasyonlarıyla teröristlerin saklandığı, sığındığı, barındığı, ürediği alanları karadan ve havadan vuran bir Türkiye muktedirliği söz konusudur. Girilmez denilen Haftanin’e kahraman Mehmetlerimiz kurşun gibi girmişlerdir. Artık terör örgütlerinin, bölücü dayatmaların sonu gelmiştir. İhanet ve rezalet köşeye sıkışmıştır"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal