Meteoroloji'den Muğla ve Aydın İçin Şiddetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji'den Muğla'nın Bordum, Marmaris ve Datça, Aydın'ın da Kuşadası ve Didim ilçeleri için kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi.

06.04.2019-16:16 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-16:09) Meteoroloji'den Muğla ve Aydın İçin Şiddetli Yağış Uyarısı

Muğla'nın Bodrum, Marmaris ve Datça ile Aydın'ın Kuşadası ve Didim ilçelerinde şiddetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

ŞİDDETLİ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yayınlanan açıklamaya göre, Muğla'nın Bodrum, Marmaris ve Datça ile Aydın'ın Kuşadası ve Didim ilçelerinde bugün öğleden sonra etkisini hissettirmesi beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın yer yer kuvvetli olması tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGARA KARŞI UYARDI

Ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında şiddetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması lazım. Öte taraftan, Türkiye çapında havanın yarın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Eskişehir, Konya, Kayseri, Sivas, Bolu, Malatya ve Elazığ civarında sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor. Muğla ve Antalya kıyılarında güney ve güneydoğu taraflardan esecek şiddetli rüzgara karşı dikkatli olunması lazım.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal