Kızlara Hava Atmak İstedi, Drift Yaparken 7 Kişiyi Ezdi

İstanbul Büyükçekmece'de lise çıkışında kızlara hava atmak için aracıyla "drift" yapmaya çalışan şahıs öğrencilerin arasına daldı. Olayda 7 öğrenci yaralandı.

16.05.2019-13:21 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-13:17)

İstanbul'da dar sokakta drift yapan sürücü 7 lise öğrencisine çarparak bahçe duvarına sıkıştırdı. Kazada öğrenciler ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, sürücü ise gözaltına alındı.

Olay, dün öğle saatlerinde Büyükçekmece'de meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 5'i kız 2'si erkek 7 lise öğrencisi, ders bitiminde evlerine gitmek için yola çıktı. Sokağa giren öğrenciler birden Oğuz B. adlı sürücünün kullandığı 34 BYL 986 plakalı otomobilin sesini duydu. Araç sürücüsü görgü tanıklarının söylemine göre, 'drift' diye tabir edilen tekerlek kaydırma hareketini yapmaya uğraştı. Sürücü Oğuz B. daha sonra duramayarak bahçe duvarı dibinde yürüyen öğrencilere çarptı.

ÖĞRENCİLERİ BAHÇE DUVARINA SIKIŞTIRDI

Çarpmanın etkisi ile evin bahçe duvarı yıkılırken, öğrencilerin 4'ü bahçeye 3'ü ise yola savruldu. Kazayı fark eden diğer öğrenciler ise öğretmenlerine, polis ve sağlık birimlerine haber verdi.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Olay yerine gelen çok sayıda ambulans ile öğrenciler ilk müdahalenin sonrasında çevredeki hastanelere sevk edildi. Vücudunun farklı yerlerinden yaralanan öğrencilerin hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal