Kıskandığı Eşini Boğarak Öldürdü

Antalya'da kıskançlık sebebi ile çıkan kavgada kızgın koca, eşini boğarak öldürdü. Katil zanlısının daha önce de eşine ateş ettiği ancak mahkeme tarafından serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

30.07.2018-14:21 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-14:14) Kıskandığı Eşini Boğarak Öldürdü

Antalya'da, kıskançlık krizine giren 26 yaşındaki Tolga D., kavga ettiği eşi 21 yaşındaki Zübeyde D.'yi boğarak öldürdü. Demirbozan'ın 1 ay önce de eşine av tüfeğiyle ateş ettiği, çıkarıldığı adli makamlar tarafından serbest bırakıldığı gün yüzüne çıktı.

Olay, dün saat 20.30 sularında Kepez ilçesi Kültür Mahallesi 3872 Sokak'taki bir apartmanda cereyan etti. 3 yaşındaki oğulları bir arkadaşlarında misafir olan Zübeyde ve Tolga D. arasında, kıskançlık sebebi ile tartışma meydana geldi.

EŞİNİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜ VE KAÇTI

Tartışmanın kavgaya dönmesi ardından Tolga D., eşini boğarak öldürdü. Sonrasında gidip, oğlunu alan Tolga D., firar etti.

Zübeyde D.'nin cesedini, eve gelen arkadaşları buldu. İhbarın sonrasında sağlık ve polis birimleri çağırıldı. Kısa zamanda söylenen adrese giden birimler, genç kadının boğularak öldürüldüğünü tespit etti. Zübeyde D.'nin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna sevk edilirken, cinayet şüphelisi Tolga D. Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği birimleri tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

"BEN ONU HERKESTEN KISKANIYORUM"

Tolga D.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, "Ben onu herkesten kıskanıyordum. Birçok defa ikaz etmeme karşın hiç dikkat etmedi. Aramızda tartışma çıkınca boğup, öldürdüm" dediği belirtildi. Tolga D., ifade işleminin sonrasında adliyeye gönderilecek.

DAHA ÖNCEDE EŞİNE ATEŞ ETMİŞTİ

Tolga D.'nin, yaklaşık 1 ay önce de eşine av tüfeğiyle ateş açtığı, genç kadının saldırıdan yara almadığı, şüphelinin ise çıkarıldığı adli makamlar tarafından serbest bırakıldığı meydana çıktı. Tolga D.'nin sosyal paylaşım sayfasındaki hesabında ise 'Gelinlikle kefen aynı renktir. Tercih ettiğin insan sana bir ömür ya cenneti yaşatır ya cehennemi' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulunduğu fark edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal