İstanbul'a Taziye Ziyaretine Giden Aile Kaza Yaptı! 6 Kişi Hayatını Kaybetti, 5 Kişi de Yaralandı

Gaziantep'ten İstanbul'a taziye ziyareti için gidenleri taşıyan minibüs Düzce'de kaza yaptı. Feci kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

09.04.2019-09:07 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-08:55) İstanbul'a Taziye Ziyaretine Giden Aile Kaza Yaptı! 6 Kişi Hayatını Kaybetti, 5 Kişi de Yaralandı

Düzce'de, TEM Otoyolu'nda minibüsün TIR'a çarpması neticesinde 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Hastanelere sevk edilen yaralılar tedavi altına alındı. Kazayla alakalı soruşturma açıldı.

Kaza saat 23.45 sularında, TEM Otoyolu Gümüşova Rampaları mevkiinde oldu. İstanbul yönüne giden Bedir Atız yönetimindeki 27 F 7992 plakalı minibüs, önünde gitmekte olan Alişan Süzgün yönetimindeki 06 BDP 329 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Minibüs, TIR'ın altına girdi. Haber verilmesi ardından Düzce ve Sakarya'dan itfaiye ve sağlık birimleri olay yerine geldi. Minibüste sıkışan 5 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralanan 3 kişiye ise ilk müdahale yapıldı. İtfaiye birimleri minibüste sıkışan 5 kişinin cansız bedenlerini çıkarmak için çalışma başlattı.

FECİ KAZADA 6 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Feci kazada Sedat Atız, İsmail Atız, Abbas Atız, Mehmet Karadağlı ve Hasan Erol hayatlarını kaybetti. Kazada Selma Atız (28), Kazım Atız (65), Miraç Atız(5), Deniz Atız (8), Sevim Keskin (30) yaralandı.

Yaralı olarak hastaneye sevk edilen Amzo Atız, doktorların bütün müdahalelerine karşın yaşamını yitirdi. Atız'ın cenazesi hastanenin morguna sevk edildi.

HAYATINI KAYBEDEN 5 KİŞİNİN CENAZESİ SIKIŞTIKLARI ARAÇTAN ÇIKARILDI

Öte taraftan, kazada ölen diğer 5 kişinin cansız bedeni de yaklaşık 4 saat devam eden çalışmalar neticesinde sıkıştıkları araçtan çıkarıldı. Cenazeler morga kaldırıldı.

İSTANBUL'A TAZİYE ZİYARETİNE GİDİYORLARDI

Hastanelere sevk edilen yaralılar tedavi altına alındı. Minibüs sürücüsü Bedirhan Atız ise kazadan yara almadan kurtuldu. Minibüste yer alan akrabaların Gaziantep'den İstanbul'a bir yakınlarına taziye ziyaretine gittiği bildirildi.

Kazanın, TIR'ın aniden sol şeride geçmesi neticesinde olduğu öne sürüldü. Kazayla alakalı soruşturma açıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal