İkinci Gülistan Doku Vakası: Sibel Şafak'tan Haber Alınamıyor!

Gülistan Doku'nun ardından genç bir kadının daha ismi kayıp defterine yazıldı. Belçika'dan gelerek Antalya'da yeni yaşamaya başladığı için Türkçe'ye hakim olmayan Sibel Şafak 4 gündür kayıp!

14.07.2020-16:23 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-16:05) İkinci Gülistan Doku Vakası: Sibel Şafak'tan Haber Alınamıyor!

Ailesiyle beraber önceki sene Antalya'ya yerleşen 21 yaşındaki Sibel Şafak'tan 4 gündür haber alınamıyor.

Antalya'nın Kepez ilçesi Habipler Mahallesi'nde ikamet eden Sibel Şafak, geçtiğimiz Cumartesi günü 'işe gitme' amacıyla ayrıldığı evine geri gelemedi.

Durumun ardından telaşa kapılan Şafak'ın ailesi polise kayıp başvurusu yaptı. Evladının yokluğuna alışamayan anne Filiz Poyraz, önceki sene Belçika'dan Antalya'ya gelip, yerleştiklerini ifade ederek, 'Kızım yaklaşık üç haftadır Karaalioğlu Parkı'ndaki bir kafede 16.00- 24.00 saatleri arasında çalıştığını söylüyordu. Cumartesi sabahı işe gittim. Öğleden sonra kızımın da işe gittiğini sanıyordum. Akşam gelmeyince endişendim. Ertesi gün polise kayıp başvurusunda bulundum' diye konuştu.

Kızının sözleri üzerine Karaalioğlu Parkı'ndaki tüm restoran işletmelere baktıklarını fakat kızının orada çalıştığına dair bir iz bulamadıklarını söyleyen Filiz Poyraz, “Türkçe konuşamayan kızım meğerse hiçbir yerde çalışmıyormuş. Sonra kayboldu. Kızımın telefonu kapalı. Kızım ya kendisi kapattı ya da birilerinin yanında ise onlar kapattırdı. Çok saf ve iyi niyetlidir. Benimle de hiçbir problemi yoktu. Kızımın biran önce bulunmasını istiyorum" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal