İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Metrobüs Yorumu: Çok Değişik Beklentileri Var

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "1 ayda hani çözecekti?" diye ilginç yorumlar gördüğünü söyleyerek "Beklentileri çok değişik sanırım" dedi.

30.07.2019-11:21 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-11:18) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Metrobüs Yorumu: Çok Değişik Beklentileri Var

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs araçlarının önemli oranda bir değişime gereksinimi olduğunu söyleyerek "İlginç yorumlar görüyorum. '1 ayda hani çözecekti?' diyorlar. Beklentileri çok değişik sanırım" sözlerini kullandı. İmamoğlu, aşama aşama ilerleme kaydedeceklerini söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kabataş-Mahmutbey metro hattında incelemeler yaptı. İncelemelerin sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan İmamoğlu, metrobüslerde meydana gelen problemlerden haberdar olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"BEKLENTİLERİ ÇOK DEĞİŞİK SANIRIM"

"Metrobüs araçlarımızın önemli oranda değişime ihtiyacı var. Hem eskiyen araçlar var. Ters yön ulaşımı problemli. Kazalara sebep oluyor. İlginç yorumlar görüyorum. '1 ayda hani çözecekti?' diyorlar. Beklentileri çok değişik sanırım. Aşama aşama... Metrobüsle alakalı hızlıca devreye alacağımız kısımları var. İşin bütünüyle çözümü önemli bir araç yenileme meselesi. Bir rehabilitasyon ile bazı problemleri çözeceğiz. Metrobüs alımlarında yanlış alımlar oldu geçmişte. Bunlar üzücü şeyler. Benim her şeyi bilmek zorunda olmadığımın herkes farkındadır. Bu işin uzmanları var. En doğru aracı buraya katmak önemli. Bu kabiliyette uzmanlarımızda var. Yeni metrobüs hatlarımız olacak."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal