İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı'yla İlgili Projesini Açıkladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Esenler Otogarı ile ilgili projesini açıkladı. İmamoğlu bölgeyi yüksek teknoloji merkezine dönüştüreceklerini söyledi.

29.06.2019-16:33 - (Son Güncelleme: 29.06.2019-16:33)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı'nı, hızlıca taşınma ve dönüşmesini gerçekleştirip, yüksek teknoloji merkezine dönüştüreceklerini söylereyek, "Bazılarının belki işine gelmemiş olabilir. 'Birilerine peşkeş mi çekiyor?' diyebilirler. Evet, ben bu alanı ve o alanları, akla ve bilime peşkeş çekiyorum." dedi.

"ESENLER OTOGARI'NI YÜKSEK TEKNOLOJİ MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ"

İmamoğlu, bu şehrin insan kaynağını "hazine" olarak tanımlayarak, şunları söyledi:

"Bu kaynağın farkında olan bir idareciyim. Bu kentin her anında sizlerden yararlanacağımın sözünü veriyorum. Benim ne popülizmle işim var ne de Pontus'la şununla bununla işim var. Benim, akıl ve bilimle işim var. Bilişim vadilerini sizlerle açacağız. Esenler dediniz. O büyük alanlar, o rezerv alanları bu kent için kötü kullanıldı. Esenler'le alakalı bir projemiz çakıştığı için söylüyorum. Hem Harem'i hem de Esenler'i şehir dışına taşıyacağımız için hızlıca Esenler Otogarı'nı, kentin kalbinde, metro ulaşımı olan aynı zamanda İstanbul'un en yeşil vadilerinden biri olan alanın hızlıca taşınma ve dönüşmesini yapıp, yüksek teknoloji merkezine çevireceğiz. Sizlerle yapacağız bunu. Bazılarının belki işine gelmemiş olabilir. 'Birilerine peşkeş mi çekiyor?' diyebilirler. Evet, ben bu alanı ve o alanları, akla ve bilime peşkeş çekiyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal