Hırsız, Evine Giren Hırsızlardan Şikayetçi Oldu!

İstanbul'da şaşkınlık veren bir olay meydana geldi. Hırsızların girdiği evin başka bir hırsıza ait olduğu belirlendi. Hırsız, hırsızlardan şikayetçi oldu.

16.10.2018-14:34 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-13:38) Hırsız, Evine Giren Hırsızlardan Şikayetçi Oldu!

İstanbul'da organize biçimde hırsızlık yapan 17 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin yaşı küçük çocukları kullanarak evlerden 60 defa hırsızlık yaptıkları, şebeke üyelerinin toplam 2 milyon liralık vurgun yaptığı tespit edildi. Şüphelilerin Esenler'de daha önce 80 defa yakalanan F.K. isimli hırsızın da evine girerek hırsızlık yaptıkları bildirildi. Hırsızın, karakola giderek evine giren hırsızlardan şikayetçi olduğu belirtildi.

BAZADA BULUNDU

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 2 ay önce yapılan operasyonda hırsızlık gerçekleştiren bir çeteye dönük İzmir ve İstanbul'da belirlenen adreslere 12 Ekim 2018 tarihinde baskın gerçekleştirildi. Baskınlar esnasında liderliğini M.A.(25)'nın üstlendiği 17 kişi gözaltına alındı. Şebeke üyesi B.Ö., yatak bazasının içinde gizlenirken bulundu. Şüphelilerle beraber 2 tane çalıntı otomobil, 1 tane çalıntı motosiklet, kol saatleri ve ziynet eşyaları yakalandı.

YAŞI KÜÇÜK ÇOCUKLARI KULLANIYORLARMIŞ

Hırsızlık Büro Amirliğine getirilerek sorgulanan şüphelilerin organize biçimde hırsızlık yaptıkları belirlendi. Eylemleri esnasında kiralık araçlar kullanan çete mensuplarının eylemleri esnasında yaşı küçük çocukları kullandıkları bildirildi. Şüphelilerin apartman kapılarını seyyar satıcı olduklarını ifade ederek açtırdıkları ardından kimsenin olmayan dairelere kapı kilitlerini kırarak girdikleri bildirildi. Bazı olaylarda ise şüphelilerin balkonlardan tırmanarak, dairelere giriş yaparak kapıları açtıkları kaydedildi.

HIRSIZIN EVİNDEN HIRSIZLIK YAPMIŞLAR

Polis soruşturması esnasında şüphelilerin Esenler'de hırsızlık için girdikleri bir evin ise başka bir hırsıza ait olduğu belirlendi. Daha önceden hırsızlık suçundan 80 defa yakalanan F.K'nın evinde olan hırsızlık olayından sonra karakola giderek şikayetçi olduğu ve hırsızların yakalanmasını talep ettiği bildirildi. Mağdur F.K.'nin polisteki geçmişinden sebeple, yalan söylediğini düşünen polis memurlarını güçlükle ikna ederek evinde olan hırsızlık olayıyla alakalı zabıt tutturduğu bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal