Gelin ve Damadı Kafasına Poşet Geçirerek Kutladı

Koronavirüs kapsamında düğünler için önlemler alınırken Samsun'da yaşanan olay herkesi şaşırttı. Gelin ve damada takı takan akrabalardan biri kafasına poşet geçirerek çifti kutladı.

10.09.2020-11:03 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-11:37)

Samsun'da Samet ve Ebru adındaki çift koronavirüs kurallarına uygun bir şekilde düğünlerini yaptı. Düğün salonunda gerçekleşen törende Ebru Atsan'ın akrabası olan Nermin Yücebaş ve Altan Yücebaş, çifte takılarını takmasının ardından kutlamak için farklı bir yöntem buldu.

Şeker ve tansiyon hastası olan Nermin-Altan çifti gelin ve damadı tebrik etmek istedi. Eşinin geline sarılmak istediğini gören Altan Yücebaş, koronavirüse karşı tedbir almak adına eşiyle birlikte kafasına poşet geçirdi.

Nermin Yücebaş, kafasında poşetle gelin ve damada sarılarak tebrik etti ve ortaya ilginç görüntüler çıktı. Aldığı ilginç yöntemle ilgili konuşan Altan Yücebaş, 'Gelin ve damat çok yakın akrabamız. Bizi çok seviyorlar. Ben de eşim de kronik hasta olduğumuz için insanlarla çok yakınlaşamıyoruz. Ben hiçbiriyle kucaklaşmıyorum ama eşimi çok seviyorlar. Takılarını taktık mecburen. Eşimi kucaklaşmak istediğini fark ettim. Sordum geline, ’Kucaklamak mı istiyorsun’ diye sordum. ’Evet’ dedi. Ben de kucakla dedim. Poşeti çıkartıp hemen eşimin kafasına geçirdim ve kucaklaşmalarını sağladım. Düğün için hoş bir şey oldu. Koronadan korunalım diye bu farkındalığı yapmak istedim' dedi.

Nermin Yücebaş ise 'Gelini kucaklamak istedim. Eşim de poşetle gelmişti zaten. Poşeti kafama geçirdi ve ben de gelini kucakladım' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal