Fransızlar Yazdı: Erdoğan Kapımıza Dayandı

Fransız LePoint dergisi Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarısını kapağına taşıdı. Dergi, Fransa'nın planlarının suya döküldüğünü yazarken, Erdoğan'ın kapıya dayandığını vurguladı.

16.07.2020-10:11 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-10:12) Fransızlar Yazdı: Erdoğan Kapımıza Dayandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'nin Libya kararı içerideki Fransızlar tarafından hala sorgulanmaya devam ederken, buradaki başarı Türkiye'yi uluslararası arenada eski konumuna getirdi ve artık karar veren devlet olarak masada yerini aldı.

FRANSIZ MEDYASI GERÇEĞİN FARKINDA

Özellikle Deniz Kuvvetlerinin başarısı Libya'daki Fransızları oldukça rahatsız etti. Bölgedeki başarısızlığını iftiralar ile örtmeye çalışan Fransızlar, kendi medyasını bile kandıramadı.

Fransız dergisi LePoint, kapağına Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Deniz Kuvvetlerini taşıdı. Dergi; 'Ayasofya, Suriye, Libya ve Akdeniz'e' gönderme yaptı ve Erdoğan'ın kapıya dayandığını yazdı. Dergide, 'Erdoğan engelleri teker teker aşarak Akdeniz’de, Mağrip’te ve Suriye’de Fransa’nın planlarını denize döktü ve artık kapımıza dayandı.' ifadelerine yer verildi.

TÜRKLER GEMİMİZİ TACİZ ETTİ YALANI DA İŞLEMEDİ

Libya'da terörist Hafter'i destekleyen Fransa, Türkiye'nin bölgedeki başarısından sonra istediğini elde edemedi. Türkiye'nin de desteği ile Hafter milisleri Libya'da işgal ettikleri yerden çekildi. Planlarını uygulayamayan sözde müttefik Fransa, başarısızlığını iftiralar ile örtmeye çalıştı ama bu yalan da planladıkları gibi gitmedi ve tüm dünya önünde Türkiye karşısında rezil oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal