Devlet Bahçeli 'Liderimiz Bahçeli' Gafına Cevap Verdi

MHP lideri Bahçeli, Koray Aydın'ın gafıyla alakalı, "Koskoca bir cümlenin içerisinde gaf olmaz. Bunun altından İYİ Parti kalkamaz. Kasıtlı olmuştur" şeklinde konuştu.

30.07.2018-15:36 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-16:55)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile görüşmesi sonrası açıklama yaptı. Devlet Bahçeli, İYİ Parti’li Koray Aydın ‘Liderimiz Bahçeli’ gafına değindi.

Devlet Bahçeli, Koray Aydın’a ‘’Koskoca cümlenin içinde gaf olmaz. Herkes ayağını denk alsın Hanımefendinin o partinin başına dönmesi demokrasi açısından yararlı. Kasıt olmuştur böyle bir gaf olamaz. Yuhalama başlarsa İYİ Parti altından kalkamaz’’ diye cevap verdi.

"Kasıtlı olduğunu düşünüyor musun?" şeklinde yöneltilen bir soruya MHP lideri Bahçeli, "Kesinlikle. Orada bir siyasi partinin genel başkanını yuhalattırabilecek tarzda bir gaf olmaz. Eğer bu yuhalama başlarsa bunun altından İYİ Parti kalkamaz. Herkes ayağını denk alsın. Ne yapmak istiyorlarsa ona göre hareket etsinler. Gelirler, gelmezler, biz başından beri söylüyoruz: Kurulan bir parti var. Hanımefendinin o partinin başına tekrar dönmesinde yarar var, demokrasi açısından yarar var, İYİ Parti açısından yarar var.'' ifadelerini kullanarak cevap verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal