Meral Akşener Başarısız Sonuçları Kabul Etti: Sorumluluk Bana Ait

İYİ Parti'de önce istifa eden sonra yeniden aday olacağını açıklayan Meral Akşener önemli bir açıklama yaptı. Akşener, "Başarısız sonuçlar benim şahsıma aittir. Bu yüzden 12 Ağustos'ta kurultay kararı aldım" dedi.

30.07.2018-15:32 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-15:26) Meral Akşener Başarısız Sonuçları Kabul Etti: Sorumluluk Bana Ait

İYİ Parti'de önemli toplantı öncesinde açıklama gerçekleştiren Meral Akşener, "Büyük bir hayal kırıklığı meydana gelmiştir. Uzun zaman arkadaşlarımızla istişare ettik, sonuç itibariyle demokrasiyi işletir durumda olmamız için hayal kırıklığı bakımından bakıldığında tabiki o sorumluluk genel başkan olarak bana aittir. 12 Ağustos'ta kurultay kararını aldım" açıklaması yaptı.

"HEDEFLERİMİZE ULAŞILAMAMIŞ OLMASI HAYAL KIRIKLIĞI OLMUŞTUR"

Meral Akşener İYİ Parti'de önemli toplantı öncesinde açıklama gerçekleştirdi. Meral Akşener, "Seçime gitmiş ve seçim süresince yok sayılmış. Her türlü hakarete uğratılmış. Seçime alınmaması ve partinin kurulmaması için her şey yapılmış bir partinin 5 milyonun üstünde oy alması Türkiye siyasi yaşamı bakımından bakıldığı zaman yarın okullarda okutulacak bir derstir. Diğer taraftan bakıldığı zaman ise amaçlarımıza ulaşılamamış olması benim açımdan bir hayal kırıklığı olmuştur.

"12 AĞUSTOS'TA KURULTAY KARARI ALDIM"

Büyük bir hayal kırıklığı meydana gelmiştir. Uzun zaman arkadaşlarımızla istişare ettik, sonuç itibariyle demokrasiyi yürütür halde olmamız için hayal kırıklığı bakımından bakıldığı zaman tabiki o sorumluluk genel başkan olarak bana aittir. 12 Ağustos'ta kurultay kararını aldım" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal