Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bedelli Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

24.07.2018-12:20 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-19:21)

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

YUNANİSTAN'DA YANGIN

Konuşmasına Atina’daki yangına değinerek başlayan Erdoğan ‘’Komşumuz Yunanistan'da çıkan yangında ilk açıklamalara göre 49 kişinin öldüğünü, 157 kişinin yaralandığını üzüntüyle öğrendik. İhtiyaç duyulması halinde her türlü yardıma hazır olduğumuzu ilettik’’ şeklinde konuştu.

21 GÜN EĞİTİM ŞARTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı ile kıyas yaptı ve "Batı ülkelerinde askerlik için personel bulunamadığı bir dönemde biz, yığılmaları önlemek için sürekli bedelli askerlik kanunu çıkartmak zorunda kalıyoruz’’ şeklinde konuştu.

"Milletimizin askerlikle bağının tümden kopmasını da doğru bulmuyoruz. Bu millet asker bir millettir ve onun ruhundaki o hassasiyeti, o inceliği de kaybetmek istemiyoruz’’ ifadelerine yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Hem tüm vatandaşlarımıza temel askerlik eğitimini nazari ve taktiki olarak verebileceğimiz hem de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin insan gücünü uzmanlığa dayalı hale getireceğimiz bir sistem üzerinde çalışıyoruz’’ dedi.

YAHUDİ ULUS DEVLET KANUNU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İsrail’de kabul edilen Yahudi Ulus Devlet Kanunu ile alakalı "Bu düzenleme İsrail'in dünyadaki, en siyonist, en faşist, en ırkçı devlet olduğunun hiçbir şüpheye yer vermeyecek şekilde ispatıdır’’ yorumunu yaptı.

Tüm dünyaya çağrı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "İslam dünyasını, Hristiyan alemini, dünyadaki demokrat ve özgürlükçü tüm devletleri, kurumları, sivil toplum kuruluşlarını, medya mensuplarını İsrail'e karşı harekete geçmeye davet ediyorum’’ dedi.

"HİTLER'İN RUHU, İSRAİL'İN BAZI YÖNETİCİLERİ ARASINDA YENİDEN HORTLAMIŞTIR"

"Hitlerin, ari ırk saplantısı ile İsrail yönetiminin, bu kadim toprakları sadece Yahudilere ait sayan anlayışı arasında hiçbir fark yoktur’’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Dünyayı büyük bir felakete sürükleyen Hitler'in ruhu, İsrail'in bazı yöneticileri arasında yeniden hortlamıştır’’ şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'YE BUGÜN YATIRIM YAPANLAR, YARIN EN ÇOK KARLI ÇIKANLAR OLACAK"

Ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunana Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan uluslararası yatırımcıları, ülkemizdeki yatırımcıları, tüm finans çevrelerini Türkiye'nin geleceğine güvenmeye davet ediyorum. Türkiye'ye bugün yatırım yapanlar, yarın en çok karlı çıkanlar olacaktır. Büyük yatırımcıların muhatabı artık doğrudan Cumhurbaşkanlığı olacaktır’’ diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal