Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'e Sert Çıktı: Onun Hesabı Ağır Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Erdoğan vatandaşlara terörist dedi" iddialarına cevap verdi. Erdoğan, "Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onun hesabı ağır olacak" dedi.

09.03.2019-13:32 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-15:18) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'e Sert Çıktı: Onun Hesabı Ağır Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Elazığ mitinginde açıklamalar yaptı. Erdoğan, Denizli mitinginde söylediği sözler sebebiyle ağır yüklendiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile alakalı sert sözler söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

ONUNLA HEMEN HESAPLAŞACAĞIZ

CHP Genel Başkanı'nın akşam başka sahab başka yalanlarıyla uğraşmaktan usandık. Bay Kemal'in yalan furyasına diğer ortakları da dahil oldu. Devamlı iftira atıyorlar. Dağdan aracılarla direktif geliyor hemen ertesi gün Kandil'in mızıkacıları bize saldırıyor. Şaka bahanesiyle önlerine çıkan herkese terörist damgası vurmaya, terörist demeye devam edecekler. İnşallah aynı hataya burada da düşmezler.

Eğlence olsun diye terörist denilmez. Bunun ismi şaka değil, komiklik değil... Olsa olsa hadsizliktir, edepsizliktir. Mahkemede hesaplaşacağız. Ancak hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onun hesabı ağır olacak.

Muhalefetin düzeyi çapı bu. Bunlardan ne köy olur ne kasaba. Bunların tek amacı koltuklarını korumak.

Sen Erdoğan'ın ağzından halkına terörist dediğini kanıtlayamazsın. Ödeyeceksin. Ortağın hesabını veriyor. Birileri şu an cezaevinde vakit geçiriyor. Aynı yola sen de düşebilirsin. Bu ülkenin cumhurbaşkanına iftira atamazsın. Türkiye yol geçen hanı değildir. Bir hukuk devletidir. Devamlı bizi dillerine doluyorlar. CHP'ye sözde İYİ Parti'ye gönül vermiş kardeşlerime gerçekleri söylemiyorlar. Kardeşlerim bu çapsızlar hangi iftirayı atarsa atmaz bizim gündemimiz, hedefimiz millet...

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal