Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlere Sesli Mektup Gönderecek

Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken AK Parti'de çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda gençlere özel önem veren AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesinden ilk defa oy kullanacak gençlere sesli mektup gönderecek.

09.03.2019-10:30 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-10:21) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlere Sesli Mektup Gönderecek

Yerel seçimler gelirken, partilerin en fazla önemsediği seçmen kitlesi bu sene ilk kez oy verecek gençler. AK Parti, 1 milyonun üstündeki genci yakın markaja alırken; bu sene kullanılmaya başlayan dijital kampanyada bir ilk uygulanacak. 2015 seçimleri arefesi başlatılan gençlere mektup gönderme uygulaması, videolu mektup uygulamasına dönüyor. Mektup yollanan gençler, bu mektubu kendilerine hitaben Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ağzından sesli ve görsel olarak dinleyebilecek.

AİLENE DE ANLAT

Gençlere gönderilen mektupların her birinin üzerinde “QR kod” bulunacak. Gençler bu kodu akıllı telefonlarına okutarak 45 saniyelik videoyu açabilecek. Video, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, mektuba gönderilen kişinin adını söylemesiyle başlayacak. Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan mektuba yazdığı mesajların özetini kendisi seslendirecek. Bulunduğu kentte gençlere dönük yapılan çalışmaları kısaca anlatacağı videonun sonunda bu projelerin ailesine ve arkadaşlarına da anlatması talep edilecek. Video, Erdoğan’ın gönül belediyeciliğine destek istemesiyle sona erecek.

Yeni oy verecekler ile AK Parti gençlik kollarında olan gençler olmak üzere toplam 2,5 milyon gence gönderilecek mektuplar için hazırlıklar son aşamaya geldi. Hazırlıkların sona ermesinin ardından mektuplar adreslere teslim edilmeye başlanacak. Gençler kendilerine özel olarak hitap edilen videoları sosyal medya sayfalarından da paylaşabilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal