Antalya'da Sahte ve Kaçak İçki Operasyonu; 2 Kişi Gözaltına Alındı

Antalya'nın Alanya ilçesinde 562 şişe sahte ve kaçak içki taşıyan araç güvenlik ekipleri tarafından durduruldu. Araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

09.03.2019-15:17 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-15:06) Antalya'da Sahte ve Kaçak İçki Operasyonu; 2 Kişi Gözaltına Alındı

Antalya'nın Alanya ilçesinde 562 şişe sahte ve kaçak içkiye el konuldu. Güvenlik ekipleri olayla bağlantısı bulunan 2 zanlıyı gözaltına aldı.

BİDONLARA DOLDURMUŞLAR

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine bağlı güvenlik ekipleri, bir ihbar üzerine Hacı Mehmetli Mahallesi'nde durdurdukları bir araçta yaptıkları arama ve inceleme çalışmalarında bidonlar halinde etil alkol tespit etti.

HEPSİNE EL KONULDU

Güvenlik güçleri tarafınfdan yakalanan araçtaki R.B. ve M.A'nın alınan ifadelerinden sonra Avsallar Mahellesi'ndeki adreste gerçekleşen aramalarda etiket ve bandrolu olmayan değişik markalarda 562 şişe içki, bin 8 adet bandrol, 74 adet yabancı menşeili bandrol, 2 bin 350 adet çeşitli markalarda alkol şişesi etiketi, 475 adet şişe kapağı, 370 adet boş şişe içkisi, 180 litre etil alkole el konuldu.

Zanlıların emniyetteki işlemelerinden sonra adliyeye gönderileceği ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal