Ünlü Piyanist Fazıl Say, 29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Konser Verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen aylarda ünlü piyanist Fazıl Say'ın konserine gitmişti. Alınan bilgiye göre Fazıl Say, 29 Ekim'de Külliye'de konser verecek.

09.03.2019-15:06 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-14:57) Ünlü Piyanist Fazıl Say, 29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Konser Verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geride bıraktığımız günlerde ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say'ın daveti ardından, "Truva Sonatı" isimli eserinin Ankara prömiyerine katılmıştı.

29 EKİM'DE KÜLLİYE'DE

Erdoğan, konserde sahneye çıkmış ve burada Fazıl Say'ın, Külliye'deki opera salonunda bir konser vermesinin ne kadar güzel olacağını söylemişti.

Erdoğan'ın bu isteğinin ardından taraflar görüştü ve Fazıl Say, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir konser verecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fazıl Say ile anlaştıklarını ve konser için 'Cumhuriyet bestesi' hazırlığına başladığını duyurdu.

Erdoğan, “Bu 29 Ekim resepsiyonu için Fazıl Say, bir Cumhuriyet bestesi hazırlıyor. Kendisiyle anlaştık. Resepsiyonda inşallah icra edilecek. Tabii bir iki bestesini daha ilave edecek.” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal