Cumhurbaşkanı Erdoğan: Beraberce Hezimete Uğratacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti tarafından düzenlenen mitingde Muş'ta vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Okullarımızı, camilerimizi yakan, yıkan alçakları beraberce hezimete uğratacağız." diye konuştu.

25.03.2019-19:29 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-19:18) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Beraberce Hezimete Uğratacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muş'ta düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

MUŞ'U ÇOK ÖZLEDİM

Konuşmasına Muş'a olan sevgisinden söz ederek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muş'u ve sizleri çok özledim. Aramızdaki sevdayı anlatmaya inanın kelimeler yetmez. Kim ne derse desin gönülllerimize asla sınır çizdirmeyiz. Kim ne derse desin ebedi kardeşliğimize leke sürdürmeyiz. Benim Muş'lu kardeşim birliğin, beraberliğin kıymetini çok iyi bilir. İnşallah pazar günü yeni bir tarih yazarsınız. Birbirimizi Allah için sevmemizi hala bu terör örgütü hazmedemiyor." diye konuştu.

BERABERCE HEZİMETE UĞRATACAĞIZ

31 Mart'ta vatan düşmanlarını beraberce hezimete uğratacaklarını söyleyen Erdoğan, "Bir asır önce bu toprakları kanımızla yeniden vatanımız kılmışsak bugün de bölücü heveslilerine aynı şekilde karşı çıkıyoruz. PKK terör örgütüne ve onun desteklediği siyasi partinin uzantılarına bu topraklarda yer olmadığını 31 Mart'ta göstereceğiz. Güneydoğu'da binaların altında tünelleri açanlar, hizmet için yoklar, bunlar yıkmak için varlar. Bunlar 14-15 yaşındaki sabileri analarından koparıp Kandil'e kaçıranlar değil mi? Okullarımızı, camilerimizi yakan, yıkan alçakları beraberce hezimete uğratacağız." ifadelerini kullandı.

HİÇBİR FARKI YOKTUR

Kürt vatandaşların kendilerinin aleyhine çalışan örgüte destek vermeyeceğini söyleyen Cumhurbaşkanı, "34 yıldır Kürt kardeşlerimizin canından beslenen canilere bu topraklarda yer olmadığını göstereceğinize inanıyorum. Bunlara şöyle bir Osmanlı tokadı yakışmaz mı? Yüz yıl önce bu topraklarda verilen mücadeleyle bizim verdiğimiz mücadelenin hiçbir farkı yoktur." diye konuştu. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal