Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nike'ın Ağrı'ya Fabrika Kuracağını Söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı mitinginde vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Erdoğan, dünyaca ünlü marka Nike'ın Ağrı'ya fabrika kuracağını söyledi.

25.03.2019-15:42 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-15:35) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nike'ın Ağrı'ya Fabrika Kuracağını Söyledi

Ağrı'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünya markası Nike'ın Ağrı'ya fabrika kuracağını ifade etti. Erdoğan açılacak fabrika ile 5 bin kişiye istihdam sağlanacağını söyledi.

Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar:

"AĞRI'YI DAHA İYİ BİR NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ"

Ağrı'nın vizyonuna uygun belediye başkanıyla çıktık. Cumhurbaşkanı olarak bütün Ağrı'daki belediye başkanlarıyla el ele vermek suretiyle nasıl Ağrı'yı kayyumla güzel yere taşıdık. Şimdi daha da iyi bir yere taşıyacağız. Belediye başkanı seçileceksiniz ardından da çalışmayıp çekip Ankara'ya gideceksin. Böyle belediyecilik olur mu? Bu seçmenin oyuna saygısızlıktır. Buradan başkan olan zat Muş'a gitti.

"NİKE FABRİKA KURACAK"

İmar barışıyla 18 bin Ağrılı kardeşimizin mülkiyet problemini çözdük. Ağrı Havalimanı'na senelik 2,5 milyon yolcu kapasiteli terminal binası inşa ettik. Kentimizdeki yatırımcılarımızı destekleyerek ek istihdam oluşturduk. Ağrı'ya doğal gaz geldi, kömürden sebeple hava kirliliği yetti. Ağrı gibi yoğun istihdama gereksinim duyan şehirlerde tekstili geliştireceğiz. Ağrı'ya daha büyük hizmetler getireceğiz. Tekstilcilerimizi Ağrı gibi yoğun istihdama gereksinim duyduğumuz bölgelerde desteklemeyi sürdüreceğiz. Şimdi buraya uluslararası bir marka Nike gelerek buraya fabrikasını açacak 5 bin kişiye istihdam sağlanacak."

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal