CHP'li Yetkili İtiraf Etti! Seçim Gecesinin En Çok Tartışılan Konusuna Açıklık Getirdi

CHP PM Üyesi Erdal Aksünger, katıldığı bir canlı yayın programında oy samında şaibe olduğu iddialarını çürütür nitelikte bir açıklama yaptı.

27.06.2018-15:29 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-15:30)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis (PM) Üyesi Erdal Aksünger, DW Türkçe canlı yayına konuk olarak 24 Haziran seçimlerine ilişkin konuştu. 

Erdal Aksünger, CHP'de 24 Haziran seçimlerinin sonrasında yaşanan istifa ve liderlik çekişmesini, oy sayımında ki şaibeli ortama dair önemli açıklamalar yaptı. Adil Seçim Platformu’nun başırısız olduğunu belirten Aksünger, CHP’nin bu konuda başarısız olduğunu söyledi. Aksünger, sitemin çalışmadığını sonuların AA'dan takip edildiğini de sözlerine ekledi.

Nevşin Mengü'nün sunduğu Seçim Özel programına canlı yayın konuğu olan parti meclis üyesi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmeyeceğini, cumhurbaşkanlığı seçimini kaybeden Muharrem İnce'nin ise partinin başına geçmek için aday olacağını iddia etti.

CHP PM Üyesi Erdal Aksünger, "Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi?" sorusuna, "Ben Kemal Bey'in misyonunun dolduğunu düşünüyorum. Kemal Bey üç aylık bir süreç yönetebilse, partiyi kongrelere götürse, onursal başkanlık görevini alsa çok ulu bir şey olur, çok kutsal bir şey olur" şeklinde yanıt verdi.

Erdal Aksünger ayrıca Kılıçdaroğlu’nun istifa etmeyeceğini, İnce’nin aday olması gerektiğini savundu.

Öte yandan, Adil Seçim Platformu bugün herkesten özür diledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal