CHP Buluşmasında Yumruklar Havada Uçuştu! Canan Kaftancıoğlu Salonu Terk Etti

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katıldığı Bursa'daki örgüt buluşmasında kavga çıktı. Yumrukların konuştuğu ve karşılıklı hakaretlerin olduğu kavga sebebiyle toplantı yarıda kesildi.

30.08.2019-10:48 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-12:36)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katıldığı Bursa'daki örgüt buluşmasında olaylar çıktı. 31 Mart yerel seçimlerinin CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş'un belediye başkan adayı Mustafa Bozbey'i desteklemediği için kaybedildiğini iddia eden Yıldırım Meclis Üyesi Recep Bayram, Akkuş'a tepki gösterip mikrofon atınca ortalık karıştı. CHP'lilerin birbirlerine saldırdığı toplantı yarıda kaldı.

Canan Kaftancıoğlu Yıldırım İçe Başkanlığı tarafından yapılan örgüt toplantısına katıldı. Kaftancıoğlu'nun konuşmasının sonrasında soru-cevap bölümüne geçildiği esnada ortalık karıştı. CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş'a tepki gösteren bir partili elinde olan mikrofonu kürsüye attı. Bir anda karışan salonda uzun süreli arbede yaşandı. Kavga anı ise kameralara yansıdı.

KÜRSÜDEN HAKARET ETTİ

İstanbul'dan Bursa'ya bir dizi ziyarete gelen CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP Bursa Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından Barış Manço Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya katıldı. Burada partililere hitap eden Kaftancıoğlu daha sonra soruları yanıtladı.

O sırada söz alan Meclis Üyesi Recep Bayram, Kaftancıoğlu'na "Siz hikayenizi anlattınız. Bizim hikayemizde biraz eksiklikler var. Bizim hikayemizde zalimler, mazlumlar bir de Hüseyin Akkuş gibi n....lar var" dedi.

MİKROFON FIRLATILDI, KAMERAMAN DARP EDİLDİ

Bunun ardından CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Bayram'a yanıt vermek istedi. Bayram ise Akkuş ve Kaftancıoğlu'nun oturduğu masaya mikrofon attı. Bu duruma tepki gösteren partililer İl Başkanı'na hakaret ettiğini iddia ettikleri meclis üyesine saldırdılar. İki tarafın da birbirine girmesiyle olaylar büyüdü. Toplantıya ise bir süreliğine ara verildi. AS TV kameramanı da olayları kaydetmek isterken darp edildi.

KAFTANCIOĞLU SALONU TERK ETTİ

CHP idarecileri meydana gelen olaylardan sebeple toplantıya katılanlardan özür dilerken, Kaftancıoğlu da partilileri sakinleştirmeye çalıştı. Olaylar gözlerinin önünde cereyan eden CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu bir süre sonra salonu terk etti

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal