Çekmeköy'de Şehit Olan Askerler Kimseye Zarar Vermemek İçin Son Ana Kadar Uğraşmış

İstanbul Çekmeköy'de düşen helikopterle alakalı duygulandıran bir detay ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre şehit askerler, kimseye zarar vermemek için son ana kadar uğraşmış ve boş olan parka düşmüş.

12.02.2019-11:18 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-11:08) Çekmeköy'de Şehit Olan Askerler Kimseye Zarar Vermemek İçin Son Ana Kadar Uğraşmış

İstanbul Çekmeköy'de düşen helikopter kazasında şehit düşen 4 kahraman askerimiz son ana dek bölgedeki vatandaşların emniyetini düşündüğü meydana çıktı. Bölge sakinlerine hasar vermemek için yoğun uğraş gösteren askerlerimiz, düşmekte olan helikopteri son anda sitedeki bahçeye çevirdi.

ENKAZDAKİ ÇALIŞMALAR SABAHIN İLK IŞIKLARIYLA DEVAM ETTİ

Çekmeköy'de Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesi'nin oyun parkına dün akşam düşen UH-1 tipi helikopterin enkazındaki çalışmalar sabahın ilk ışıklarında da sürdü. Polis birimlerinin geniş güvenlik tedbiri aldığı bölgede itfaiye birimleri çalışmalarına devam ediyor.

KAZA KIRIM EKİBİNİN ÇALIŞMALARI SONRASI KALDIRILACAK

Olay yerinde bir vinç ve bir kamyon hazır bekletiliyor. Olay yerine Ankara'dan kaza kırım biriminin gelmesi bekleniyor. Kaza kırım biriminin çalışmalarının sonrasında helikopter enkazının kaldırılacağı bildirildi. Enkaz alanındaki son durum havadan görüntülendi.

4 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

İstanbul Çekmeköy Kirazlı Mahallesi'nde bir site içine askeri helikopter tespit edilemeyen bir sebeple düştü. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Çekmeköy'de düşen helikopterle alakalı olay yerinde yaptığı açıklamada, "Saat 18.51 itibarıyla 4. Kara Havacılık Alayı'na ait askeri helikopter tespit edilemeyen sebeple Çekmeköy Kirazlıdere'de site içine maalesef düştü. 2 dakika içerisinde müdahale ettik. Maalesef 4 askerimiz şehit düştü. Halkımızın ordumuzun başı sağ olsun. Olayla alakalı tahkikat başladı." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal