Satışı Yasak Olan Peygamberdevesi İnternette Kendisine Alıcı Buluyor

Satışı yasak olmasına rağmen peygamberdevesi, internet ortamında bolca ticareti dönen bir hayvan. Satıcılar bu hayvanların tanesi için yüzlerce lira isteyebiliyorlar.

12.02.2019-11:03 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-10:52) Satışı Yasak Olan Peygamberdevesi İnternette Kendisine Alıcı Buluyor

Eklembacaklılar kategorisine giren peygamberdevesi, satışı yasak olmasına karşın internet sitelerinde verilen ilanlarla satışa sunuluyor. Böcekler için farklı fiyatlar talep ediliyor. Hayvanseverler, peygamberdevelerinin satışına tepki gösterdi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü görevlileri ise satışın tespiti durumunda hayvan başına 415 liralık ceza uyguladıklarını açıkladı.

İLANLAR DİKKAT ÇEKTİ

Bu esnada, peygamberdevelerini satışa sunanların ilanların açıklama bölümlerine yazdıkları şu sözler dikkat çekti:

"Sadece WhatsApp. Çift biçimde alırsanız 180 TL, tek alırsanız erkek 100 TL., dişi, 100 TL. Her yere problemsiz kargo', 'Ayrıntılı bilgi için arayınız', 'Peygamberdevem sağlıklı ve iştahlıdır. Boyutu da gerçekten büyüktür. Yanında kabı, ahşap dekorları ve canlı yemiyle birlikte göndereceğim. Fiyatı da uygundur. WhatsApp üstünden iletişime geçebilirsiniz. Pazarlık edilebilir', 'Dişi mantis satılıktır. Gayet sağlıklı ve düzenli beslemesi yapılmaktadır. Özellikle canlı yem olarak çekirge, unkurdu gibi canlıları avlayıp yemesini izlemesi aşırı zevkli. Farklı canlılar da beslemek istediğim için satma kararı aldım. Size baktığı vakit hakkınızda bir şey düşündüğünü hissedebiliyorsunuz. Bakımı kolay ve beslemesi zevkli bir canlıdır. Yanında kurt hediye olarak verilecektir. Merak ettiğiniz bir mesele varsa yardımcı olmaya çalışırım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal