Bursa'da Sele Kapılan Genç Kızı Arama Çalışmaları Yeniden Başladı

Bursa'da sele kapılarak kaybolan genç kızı arama çalışmaları havanın aydınlanması ile yeniden başladı.

23.06.2020-09:30 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-09:19) Bursa'da Sele Kapılan Genç Kızı Arama Çalışmaları Yeniden Başladı

Bursa'nın Kestel ilçesinde etkisini gösteren şiddetli sağanak taşkınlara neden olurken, oluşan selde 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Sele kapılan 17 yaşındaki Derya Bilen'i arama çalışmaları havanın aydınlanması ile tekrar başladı.

Arama çalışmalarına; Bursa AFAD Müdürlüğü, Afyonkarahisar, Balıkesir, Eskişehir, İzmir, Kütahya ve Manisa AFAD Müdürlükleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İtfaiyesi, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), 112 Acil Servis, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Jandarma Özel Harekat (JÖH), asayiş ve trafik timleri, emniyet müdürlükleri ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda personel ve gönüllü vatandaşlar katıldı.

HAVADAN VE KARADAN ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Arama ilk olarak ailenin hobi bahçesi olarak kullandığı ve sele kapıldıkları evin bulunduğu alandan başladı. JAK ekibi, evin bulunduğu alandan başlayarak derenin olduğu arazide gün boyu arama yapacak. Diğer ekipler de yine aynı bölgelerde tedbirlerini alarak arama çalışması yürütecek. Öte yandan deniz polisi de su altından aramaya destek vermek için hazır bulundu. Arama kurtarma çalışmalarında arama köpekleri ve drone da bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal