Bursa'da Fabrikada Korkutan Yangın

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Kayapa Organize Sanayi Bölgesi'nde otomotiv sektörüne koltuk imalatı yapılan fabrikada yangın . Yangın, itfaiye ekiplerinin çabalarıyla büyümeden kısa sürede kontrol altına alındı.

29.03.2019-21:11 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-21:01) Bursa'da Fabrikada Korkutan Yangın

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Kayapa Organize Sanayi Bölgesi'nde otomotiv sektörüne koltuk imalatı yapılan fabrikada yangın meydana geldi. 

ALEVLER FABRİKANIN DIŞINA DA SIÇRADI

Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Kayapa Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan, otomotiv sektörü için koltuk üretilen fabrikada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Sünger ve kumaş gibi kolay yanan malzemelerin de etkisiyle alevler kısa sürede fabrikanın bir bölümünü etkisi altına aldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Kuvvetli rüzgarın da etkisiyle alevler fabrikanın dışındaki malzemelere sıçradı. Fabrikadan yükselen dumanlar Bursa'nın pek çok yerinden görüldü.

40 İTFAİYE PERSONELİ

Fabrikadaki yangına gelen 7 itfaiye ekibinde yer alan yaklaşık 40 itfaiye personeli yangını 1 saatte kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da zehirlenme gerçekleşmedi. Fabrikanın yanan kısmının kullanılamaz hale geldiği ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal