Bolu Dağı'nda Kar Yağışı Şiddetlendi!

D-100 kara yolu ile Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kısımında öğleden sonra etkili olan sağanaktan sonra başlayan yağış etkisini giderek yükseltti.

27.12.2019-09:22 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-12:04)

D-100 kara yolu ile Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kısmında öğleden sonra etkili olan sağanaktan sonra başlayan yağış etkisini giderek yükseltti. 
D-100 kara yolunun Karanlıkdere, Seymenler, Bakacak ve Elmalık güzergahında hakim olan yağışa karşı kara yolları ekipleri bölgede çalışmalarını devam ettiriyor.
Bahsi geçen bölgede devamlı olarak ring atan ekipler, hem kar temizleme hem de tuzlama faaliyetlerini gerçekleştiriyor.
Bununla birlikte, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesimi Viyadükler, Bolu Dağı Tüneli ve Elmalık bölgelerinde de yağış etkisini gösteriyor.
Kış lastiği olmayan araç kullanıcılarını bölgeyi kullanmamaları hususunda ikaz eden trafik ekipleri, araç kullanıcılarından yakın takip, yanlış sollama ve yüksek hız yapmamalarını, araçlarında çekme halatı ve takoz bulundurmalarını tavsiye etti.
Ayrıca kara yolunun Bolu Dağı Düzce yönünde de kar yağışıyla beraber yaşanan sis sebebiyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar azaldı.
Bununla birlikte, kara yollarına ait kar küreme araçlarından biri, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesinden ötürü refüjdeki bankete düştü. Yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışmasının ardından araç bulunduğu yerden çıkarıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal