"Bir Daha Darbe Olur Mu?" Sorusuna Binali Yıldırım'dan İlginç Cevap

15 Temmuz darbe kalkışmasında başbakanlık vazifesi yapan Binali Yıldırım, "Bir daha darbe olur mu?" sorusuna "Çılgınlık yapmaya kalkanlar her zaman olabilir" diyerek cevap verdi.

16.07.2019-08:53 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-08:47) "Bir Daha Darbe Olur Mu?" Sorusuna Binali Yıldırım'dan İlginç Cevap

23 Haziran İBB Başkanlığı seçimini kaybeden AK Parti İzmir Milletvekili ve eski Başbakan Binali Yıldırım, "Tehlike geçti mi, bir daha darbe olur mu?" sorusunu "Çılgınlık yapmaya kalkanlar her daim olabilir. Devlet bütün kurumları ile uyum ve koordinasyon içerisinde meseleyi hassasiyetle takip etmeli" diye cevapladı.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, 15 Temmuz 2016'da yapılan darbe kalkışmasının üçüncü yıl dönümünde, dönemin Başbakanı Binali Yıldırım ile konuştu. Fırat, yazısında 15 Temmuz'a yönelik izlenimlerini de aktardı.

"DEVLETİN KURUMLARI KONUYU HASSASİYETLE TAKİP ETMELİ"

Fırat, "Korkmadım fakat üzüldüm, kahroldum..." başlığıyla paylaşılan yazısında Yıldırım'ın, "Tehlike geçti mi, bir daha darbe olur mu?" sorusuna cevap verdiğini yazdı. Yıldırım, "Çılgınlık yapmaya kalkanlar her daim olabilir. Devlet bütün kurumları ile uyum ve koordinasyon içinde meseleyi hassasiyetle takip etmeli" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal