BBP Genel Başkanı Destici'den İdlib'deki Saldırılara Yönelik Açıklama

BBP Genel Başkanı Destici, Regaip Kandili gecesi İdlib'de kahraman Türk askerlerinin şehit edildiği saldırılara yönelik, "Bu mübarek gecede her şeyden önce şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyoruz." dedi.

28.02.2020-10:46 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-10:28) BBP Genel Başkanı Destici'den İdlib'deki Saldırılara Yönelik Açıklama

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Regaip Kandili gecesi İdlib'de rejim birliklerinin saldırısının ardından şehit olan askerler için başsağlığı açıklamasında bulundu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, söz konusu açıklamasında, devletin, milletin ve kahraman ordumuzun yanında olduklarını vurgulayarak, "Kahraman ordumuz meşruiyet sınırları içinde bulunduğu İdlib'de Rusya ve Suriye rejimi ortak yapımı kahpe saldırıların hedefi olmuştur. Bu hain saldırıların neticesinde şehit ve yaralılarımız vardır. Bu mübarek gecede her şeyden önce şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyoruz." dedi.

Böyle kötü günlerde ülkesini seven her vatandaş gibi birlikte hareket etmenin şart olduğuna işaret eden Destici, "Ümit ediyoruz ki toplumumuzun bütün kesimleri bu doğrultuda hareket edecektir. Hiçkimse bu süreçte kutuplaşma üretme, milli birlik ve beraberlik ruhumuza aykırı tavır sergileme ve bu çizgide siyaset üretme hevesine düşmemelidir." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal