Balıkesir'de Yapılan Operasyonda Çiftlikbank'ın Bitcoin Tarlası Ele Geçirildi

Binlerce insanı dolandıran Çiftlikbank'ın, Balıkesir'deki Bitcoin tarlası tespit edildi. Ekiplerin yaptığı operasyonda birçok dijital malzeme ele geçirildi.

06.04.2018-20:10 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-20:00) Balıkesir'de Yapılan Operasyonda Çiftlikbank'ın Bitcoin Tarlası Ele Geçirildi

Çiftlikbank davası kapsamında yapılan incelemelerde aralarında Çiftlikbank'ın firari finans sorumlusunun da bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Anadolu Başsavcılığı tarafından Çiftlikbank ile ilgili yürütülen soruşturma dolayısıyla Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri önceden tespit edilen adreslere operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda aralarında Çiftlikbank'ın firari finans sorumlusunun da olduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Yapılan dijital verilerin analizinin ardından Çiftlikbank'ın bitcoin tarlası olarak bilinen dijital malzemelerin yeri tespit edildi. Ardından Balıkesir KOM Şube ile birlikte ortak yürütülen operasyonda Çiftlikbank'a ait, bitcoin tarlası olarak isimlerndirilen çok sayıda dijital malzeme ele yakalandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal