Aydın Doğan Çalışanlarına Veda Etti

Medya grubunu Demirörenlere satan Aydın Doğan, çalışanlarına veda etti.

06.04.2018-19:49 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-19:39) Aydın Doğan Çalışanlarına Veda Etti

Veda turuna çıkan Aydın Doğan ilk olarak Posta Gazetesi, Fanatik Gazetesi ve Medyanet'in bulunduğu Trump Towers'a gitti.

TEK TEK TOKALAŞTI

Aydın Doğan, işçileri tarafından Trump Towers girişinde alkışlarla karşılandı.
Aydın Doğan kendisini dışarıda bekleyen çalışanlarına sarılarak hepsiyle tek tek tokalaştı.

Dışarıdaki karşılama töreninin akabinde Aydın Doğan, Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay, Fanatik Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Necil Ülgen ve gazetedeki çalışanlarla sohbet etti.

"YORULDUM"

Aydın Doğan kısa bir konuşma da yaptı. "Bu meslekte 40 yıl gazete sahipliği yapan zannediyorum tek kişi benim" diyen Aydın Doğan, "Yoruldum. Gönlümüzle, şahis rızamızla, hiç bir baskı altında kalmadan sizlere veda ediyorum" dedi.

İKİNCİ DURAĞI HÜRRİYET GAZETESİ OLDU

Aydın Doğan daha sonra Doğan Haber Ajansı, Hürriyet Gazetesi ve Hürriyet Daily News'in olduğu Bağcılar'daki Hürriyet Dünyası binasına geldi. Aydın Doğan çalışanlar tarafından karşılandı.

"GEMİYİ BATIRMAMAK İÇİN ÇOK ÇİLE ÇEKTİM"

Aydın Doğan konuşmasına kuruma emek veren herkese teşekkür ederek başladı. Aydın Doğan, Demirören grubuyla ilerleyen günlerde biraraya gelecek ve devir töreni gerçekleşecek.

Aydın Doğan, "40 yılda dalgalarla mücadele ettim, gemiyi batırmamak için çok çile çektim. Gemiyi limana sağ salim getirmek için uğraştım ve gemi, Türk medyasının amiral gemisi olarak sağ salim limana ulaştı. Hürriyet'e veda ederken üzülüyorum ama gururlu bir şekilde gelenlerin de devam ettirmesini umuyorum" dedi.

Tüm çalışanlara teşekkür eden Aydın Doğan, hakkını helal ettiğini söyleyerek helallik istedi. Aydın Doğan çalışanların alkışlarıyla beraber Hürriyet gazetesi binasından ayrılarak Kanal D ve CNN Türk'ün olduğu Doğan Medya Center'e gitti. Aydın Doğan son olarak Hürriyet binası önünde çalışanlarla toplu fotoğraf çektirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal