Antalya'da Akılalmaz Olay! Ölüyü Tehdit Ettiler

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir mezarlıkta ilginç bir olay meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler bir mezarı tahrip ederek, mezarın yanına "Bu iş henüz bitmedi" yazılı bir de tehdit mesajı bıraktılar.

23.06.2018-17:27 - (Son Güncelleme: 23.06.2018-17:32)

Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen sene ölen bir kişiye ait mezar, kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından tahrip edilip, bir de tehdit içerikli tabelalı not bırakıldı. "Bu iş bitmedi" yazan tabelayı mezarlık dibine koyanlarla alakalı polis çok kapsamlı inceleme açtı.

2 AY ÖNCE ÖLEN KİŞİNİN MEZARINI TAHRİP ETTİLER

Manavgat Çağlayan Mahallesi'nde Şelale yolu üstünde yer alan Manavgat'ın en eski mezarlıklarından Hafız Hoca Mezarlığı'nda çirkin bir saldırı olayı oldu. 1 Mayıs 2018 tarihinde hastalanarak yaşamını yitiren Bülent Suser'e ait mezarın taşı kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından yerinden sökülürken, yanına üstünde tehdit yazan bir de tabela konuldu.

"BU İŞ BİTMEDİ" YAZILI TABELAYLA TEHDİT ETTİLER

Bir tahtanın ucuna yerleştirilmiş tenekenin üstüne el yazısıyla "Siz böyle yaparsanız, bende böyle yaparım haa. Bu iş burada bitmedi. Gene geleceğim. Siz seçin" notu bırakıldı. Mezarlık karşısında yer alan esnafların mezarın halini görerek ihbar etmesi ardından mezarda olan Bülent Suser'in akrabaları, Emniyet ve Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri olay yerine intikal etti.

Lazım olan incelemelerin sonrasında Suser'in akrabaları emniyete giderek mesele ile alakalı şikayet yaptı. Gerçekleştirilen saldırının mezar yeri paylaşımından olabileceği düşünülüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal