Ankara'daki Tren Kazasında Bilanço Ağırlaşıyor! 7 Ölü

Ankara'da sabah saatlerinde meydana gelen hızlı tren kazasında bilanço giderek ağırlaşıyor. Valilik'ten yapılan son açıklamada 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

13.12.2018-10:24 - (Son Güncelleme: 13.12.2018-10:19) Ankara'daki Tren Kazasında Bilanço Ağırlaşıyor! 7 Ölü

Ankara'da sabah saatlerinde meydana gelen kazada Ankara Valiliği'nden yayınlanan açıklamaya göre 1'i makinist 7 kişi yaşamını yitirdi, 3'ü ağır 46 kişi yaralandı.

Valilikten yayınlanan açıklama şu şekilde:

"1'İ MAKİNİST 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ"

"Ankara'da sabah saatlerinde Ankara-Konya seferini gerçekleştiren Yüksek Hızlı Trenin, Marşandiz istasyonuna girişi sırasında raylarda olan kılavuz tren ile çarpışması neticesinde olan kaza ile alakalı olarak devam eden çalışmalarda gerçekleştirilen son tespitlere göre 1’i makinist 7 insanımız yaşamını yitirmiş, 3’ü ağır olmak üzere 46 insanımız da yaralanmıştır.

Yaralı vatandaşlarımız ilimizdeki farklı hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Kaza yerinde arama kurtarma çalışmaları sürmekte olup gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir."

206 YOLCU VARDI

Ankara'dan Konya'ya seyahat eden YHT'de 206 yolcu vardı. Kazada yaralananlar, ambulanslarla Onkoloji Hastanesi, Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi, Numune Hastanesi, Hacettepe Hastanesi ve Yenimahalle Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olay yerindeki sağlık ve yardım birimleri, enkaza dönen vagonların içerisinde ve altında yaralı yada ölü olup olmadığı doğrultusundaki incelemesine devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal