AK Partili Fikret Yeni Coronavirüsten Kurtuldu

Eski Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni yakalandığı coronanvirüs salgınını atlatmayı başardı. Yeni ilk açıklamalarında, devletin aldığı tedbirlere uyulması gerektiğinin altını çizdi.

26.03.2020-09:52 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-09:40) AK Partili Fikret Yeni Coronavirüsten Kurtuldu

11 Mart tarihinde ülkemizde yayılmaya başlayan coronavirüs salgını binlerce vatandaşımızı etkilerken bunlardan biri de eski AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni oldu. 51 yaşındaki Yeni, bir haftalık tedavisinin ardından sağlığına kavuştu ve taburcu edildi.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Yeni, "Tüm insanlığın mücadele ettiği Covid-19 salgını artık hepimiz için bir realite. Hiçbirimiz bu hastalık bize bulaşmaz noktasında bir düşünceye sahip olmamalı, azami derecede dikkatli olmalıyız. Devletimizin, sağlık kurumlarımızın açıkladığı tedbirlere uymalı ve evde kalmalıyız. Şahsıma da geçtiğimiz hafta içerisinde Covid-19 teşhisi konuldu. Başarılı bir tedavi süreci sonunda taburcu edildim ve tedavime izole edilmiş şekilde artık evimde devam ediyorum." dedi.

"SEVDİKLERİMİZ VE KENDİMİZ İÇİN MUTLAKA EVDE KALMALIYIZ"

Açıklamalarının devamında tedbirlere değinen Fikret Yeni, "Hastalığı tecrübe etmiş birisi olarak uyarılara riayet etmenin öneminin altını çizmek istiyorum. En iyi tedbirin kendimizi izole etmek, sosyal mesafeyi korumak olduğunu unutmadan hareket etmeliyiz. Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalı, sevdiklerimiz ve kendimiz için mutlaka evde kalmalıyız. Bu süreci ülke olarak birlik ve beraberlikle en başarılı şekilde aşacağımıza eminim. Unutmayalım; hiçbir virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Ve hiç bir sosyal aktivite sevdiklerimizden, ailemizden, yaşlılarımızdan, büyüklerimizden ve milletimizden daha fazla ehemmiyete sahip olamaz." ifadelerine yer verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı bilgilendirme paylaşımında 15 kişinin daha hayatını kaybettiğini bildirdi ve toplam ölüm sayısının 59'a yükseldiğini belirtti. Toplam vaka sayısı ise 2 bin 433 olarak açıklandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal