Adnan Oktar Operasyonunda Vergi Rekortmeni Ali Kasap'a Gözaltı

İstanbul'da yapılan operasyonda gözaltına alınan Adnan Oktar'ın grubunda, vergi rekortmeni Ali ve Aydın Kasap kardeşlerin de yer aldığı ortaya çıktı.

18.07.2018-22:57 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-22:46) Adnan Oktar Operasyonunda Vergi Rekortmeni Ali Kasap'a Gözaltı

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak tanınan ve İstanbul'da 11 Temmuz’da gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan Adnan Oktar'ın grubunda, Ispartalı Ali ve Aydın Kasap kardeşlerin de bulunduğu ortaya çıktı. İş adamı 2 kardeşin yaklaşık 19 sene önce İstanbul'da gruba katıldığı ve yüklü miktarda finansman sağladığı iddia edildi. Operasyon çerçevesinde Ali Kasap gözaltına alınırken diğer kardeş Aydın Kasap'ın ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

ADNAN OKTAR'A 50 MİLYON LİRA BAĞIŞLAMIŞLAR

İş adamı Yılmaz Kasap'ın oğulları olduğu bilinen iki kardeşin, 19 senedir Adnan Oktar'ın yanında oldukları ve birikimleri olan 40- 50 milyon TL’yi bu suç örgütüne aktardıkları öğrenildi. Kasap kardeşlerin uzun zaman sonra geldikleri memleketi Isparta'ya bir kısım gayrimenkul mallarını sattığı ve İstanbul'a döndüğü ifade edildi. Baba Yılmaz Kasap'ın ise Isparta'da ikamet ettiği ve 2 çocuğuyla aralarında küskünlük olmadığı belirtildi.

VERGİ REKORTMENİ OLMUŞ

Ali Kasap'ın da kardeşi gibi 19 seneden bu yana Adnan Oktar'la tanıştığı ifade edildi. İnşaat yüksek mühendisi Ali Kasap'ın ticaret hayatına başladığı Antalya'da kısa sürede vergi rekortmenliğinde birinci olduğu, 'Türkiye'nin en genç vergi şampiyonu iş insanı' unvanını kazandığı ortaya çıktı. Çin'de granit üretimi yapan Ali Kasap'ın İstanbul'da ithalat ve ihracat işlerine devam ettiği ifade edildi.

ALİ KASAP YAKALANDI, KARDEŞİ ARANIYOR

Gerçekleştirilen operasyonların sonucunda Ali Kasap'ın gözaltına alındığı, kardeşi Aydın Kasap'ın ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Son Dakika Gündem Habereleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal