Adil Gür, İstanbul'da Binali Yıldırım'ın Kazanacağını Söyledi

A&G Araştırma Şirketi Sahibi Adil Gür, yerel seçimlerle alakalı tahminlerini açıkladı. Gür, "İstanbul'u kazanan bir puan farkla kazanacak. Binali Yıldırım'ın kazanma ihtimali çok yüksek" dedi.

17.12.2018-10:20 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-10:40)

Beyaz TV'de ekranlara gelen '7. Gün' programında Pınar Işık Ardor'un konuğu olan A&G Araştırma Şirketi sahibi Adil Gür, Mart 2019 yerel seçimleriyle alakalı dikkat çeken tespitler yaptı.

"KAZANAN YÜZDE 47-48 İLE KAZANACAK"

Türkiye'yi ilginç bir seçim beklediğini ifade eden Adil Gür, "Kazanan yüzde 47-48 ile kazanacak, kaybeden de yüzde 46-47 ile kaybedeceği bir seçim akşamı olacak. Büyükşehirlerde yarım ve bir puanla seçim neticelerinin değiştiğine şahit olacağız" biçiminde konuştu.

"YILDIRIM'IN KAZANMA OLASILIĞI ÇOK GÜÇLÜ GÖRÜNÜYOR"

Gerçekleştirdikleri son anketin neticelerini de canlı yayında aktaran Gür, "İstanbul'da Binali Yıldırım'ın adaylığı net ve beklenti fazla. İstanbul, Türkiye'nin en muhafazakar kenti ve her sene biraz daha muhafazakarlaşıyor. Bu sebeple Binali Yıldırım'ın kazanma ihtimali çok kuvvetleniyor. CHP'de Ekrem İmamoğlu'nun ismi ön planda ve kuvvetle muhtemel de aday fakat o İstanbullular tarafından tanınmayan bir kişi. Muharrem İnce'nin adaylığının tekrar gündeme geleceği kanaatinde değilim. Nitekim Sayın İnce, Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ardını çok kötü idare etti" biçiminde açıklamalar yaptı.

ANKARA'DA ÖZHASEKİ ÖNDE

Ankara'da yarışın heyecanlı olacağını söyleyen Gür, anket sonuçlarına göre Mehmet Özhaseki'nin de Ankara'da önde gözüktüğünü söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal