Adaylık Başvurusu İçin Yola Çıkan MHP'li Başkan Hayatını Kaybetti

Ankara'da içinde MHP Sinop Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım ve 1994-2004 seneleri arasında Durağan Belediye Başkanlığı yapan Ali Dalkılıç'ın içinde olduğu araç kaza yaptı. Adaylık başvurusu için Ankara'ya giden Dalkılıç hayatını kaybetti.

05.12.2018-15:05 - (Son Güncelleme: 05.12.2018-14:59) Adaylık Başvurusu İçin Yola Çıkan MHP'li Başkan Hayatını Kaybetti

Ankara'nın Akyurt ilçesi Tekebeli Mevkiinde sabah saatlerinde olan kazada, Sinop Durağan MHP İlçe Başkanı Osman Yıldırım idaresindeki 06 BC 3780 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi neticesinde takla attı. Olay yerine giden 112 Acil sağlık ve itfaiye birimleri otomobilde oturduğu yerde sıkışan Ali Dalkılıç’ı zorlukla çıkarttı. Dalkılıç’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi. Kazada yaralanan ve durumunun hafif olduğu öğrenilen Hayrettin Ateş, Akyurt Devlet Hastanesi’ne, ağır yaralanan araç sürücüsü Durağan MHP İlçe Başkanı Osman Yıldırım ise Ankara Numune Hastanesi’ne sevk edildi.

ESKİ BAŞKAN ADAYLIK MÜRACAATINA GİDİYORDU

Kazada yaşamını yitiren evli ve 4 çocuk babası Ali Dalkılıç'ın 1994-2004 seneleri arasında Durağan Belediye Başkanlığı vazifesi yaptığı, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için belediye başkanlığı adaylık başvurusu için MHP Genel Merkezi’ne gittiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal