ABD'nin Çekilme Kararından Sonra Bakan Akar Operasyon Sinyalini Verdi

ABD askerlerinin Suriye'den çekilmesi kararının açıklanmasından sonra konu hakkında konuşan Milli Savunma Bakanı Akar 'Şimdi önümüzde Münbiç ve Fırat'ın doğusu var. Bu konuda sıkı bir şeklide çalışmaktayız.' ifadelerini kullandı.

20.12.2018-10:41 - (Son Güncelleme: 20.12.2018-11:21)

ABD askerlerinin Suriye'den çekilmesi kararının açıklanmasından sonra konu hakkında konuşan Milli Savunma Bakanı Akar 'Şimdi önümüzde Münbiç ve Fırat'ın doğusu var. Bu konuda sıkı bir şeklide çalışmaktayız.' ifadelerini kullandı.

'ÖNÜMÜZDE MÜNBİÇ VE FIRAT'IN DOĞUSU VAR'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan, Fırat'ın doğusuna gerçekleşecek operasyone yönelik. 'Yoğun çalışıyoruz' mesajı geldi. Akar, 'Şimdi önümüzde Münbiç ve Fırat'ın doğusu var. Bu konuda yoğun bir şekilde çalışmaktayız' açıklamalarında bulundu.

'ZAMANI GELDİĞİNDE KAZDIKLARI ÇUKURA GÖMÜLECEKLER'

Bakan Akar, Fırat'ın doğusunda teröristlerin kazdığı tünellere yönelik ise 'İsterse yerin dibine girsinler, yeri ve zamanı geldiğinde kazdıkları çukurlara gömülecekler' dedi.

SİNCAR VE KARACAK DAĞI'NA HAVA OPERASYONU

Bakan Hulusi Akar, Sincar ve Karacak Dağı'na hava harekatına yönelik 'Herhangi bir sivile, masuma zarar vermeden orada teröristlerin etkisiz hale getirilmesi sağlandı.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal