24 Haziran 2018 Nerede Oy Kullanacağım Hangi Sandıkta Oy Kullanacağım Oy Kullanma Saatleri

24 Haziran seçimlerine artık çok az bir zaman kaldı. Halen nerede oy kullanacağını bilmeyenler için bütün detayları sizler için derledik.

22.06.2018-15:51 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-15:42) 24 Haziran 2018 Nerede Oy Kullanacağım Hangi Sandıkta Oy Kullanacağım Oy Kullanma Saatleri

YSK SANDIK SORGULAMA

Sandık bilgisi sorgulama işlemi için yapmanız gereken hizmetin ismi “Yurt İçi Seçmen Kaydı Sorgulama”dır. Hizmete bakmak için aşağıdaki aşamalar tercih edilebilir. Tarayıcınızın adres kısmına https://www.turkiye.gov.tr/yuksek-secim-kurulu-yurt-ici-secmen-kaydi-sorgulama yazarak erişebilirsiniz.

Site İçi Arama bölümüne hizmet isminin içinde geçen sözcük yada sözcükleri yazıp arama butonuna basmanızın ardından, gelen listedeki “Yurt İçi Seçmen Kaydı Sorgulama” linkine tıklayarak erişebilirsiniz.

Hizmet bağlantısına bastığınızda, yurt içi seçmen kaydınız bulunuyor ise sandıkların belli olduğu dönemde aşağıdaki bilgiler karşınıza gelir.

* T.C. Kimlik Numaranız

* Adınız

* Soyadınız

* İl

* İlçe

* Muhtarlık Adı

* Engellilik Durumunuz (Görme veya Ortopedik)

Ayrıca seçim tarihi, gerçekleştirilecek seçimin ismi ve oy vereceğiniz sandık bilgileri ekrana gelir. Sizinle aynı yerde yaşayan seçmenlerin de oy vereceği sandık bilgileri tabloda karşınıza gelir. Ekranda Yüksek Seçim Kurulu tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme karşınıza gelir. Lütfen ekranda olan bilgilendirmeyi dikkatlice okuyunuz. “Seçmen Bilgi Kağıdını İndir” butonunu kullanarak seçmen bilgi kağıdınızı “pdf” olarak indirebilirsiniz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal