10 Dakikada 4 Ayrı Ceza Yiyen Sürücünün Aracı Bağlandı

Bursa'da sokağa çıkma sınırlamasında aracıyla alkollü bir halde trafik polisleri tarafından çevrilen Z.D., aracından indikten sonra yaya halde kaçmaya çalışırken emniyet güçleri tarafından yakalandı ve dört ayrı ceza yedi.

22.11.2020-17:57 - (Son Güncelleme: 22.11.2020-18:00)

Bursa'nın erkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi’nde saat 20.00 itibarıyla başlayan sokağa çıkma sınırlaması nedeniyle Atatürk Caddesi’nde denetleme yapan emniyet güçleri, 41 GB 427 plakalı otomobili durdurdu. Arabadan inen Z.D., bir müddet ehliyetini ve kimliğini emniyet güçlerine vermekte zorluk çıkardı.

KOŞARAK KAÇMAYA ÇALIŞTI

Ardından yaya halde kaçmaya çalışan Z.D., emniyet güçleriyle nefes kesen kovalamacanın ardından ara sokak arasında yakalandı. Z.D., orada emniyet güçlerine ve kendini görüntüleyen gazetecilere tepki verdi.

Meydana gelen kovalama anları, saniye saniye kameralara kaydedildi.

10 DAKİKA İÇERİSİNDE DÖRT AYRI CEZA YEDİ

Aşırı alkollü olduğu tespit edilen Z.D., alkol metreyi üflemeyi kabul etmeyerek, kolluk güçlerine zor anlar yaşatmaya devam etti. Z.D.’nin ehliyetinin olmadığı tespit edilirken aracı da bağlanarak, çekici ile karakola götürüldü.

Meydana gelen kovalamacanın akabinden Z.D.’ye ‘Alkollü Araç Kullanmak’, ‘Polisin Dur İhtarına Uymamak’, ‘Ehliyetsiz Araç Kullanmak’ ve ‘Sokağa Çıkma Yasağını İhlal Etmek’ suçlarından toplamda 6 bin 277 TL ceza verildi.

Hadiseyle alakalı emniyet güçlerinin soruşturma işlemleri devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal