Gülçin Ergül trafik kazasında hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı için şarkı yaptığını gözyaşları içinde duyurdu

Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'ya ithafen yazdığı şarkısını duyurdu. İşte o detaylar...

08.04.2022-09:31 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-09:50)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla pop müziğinde unutulmaz isimler arasında yer alan ve çok sevilen şarkıların altında imzası bulunan Gülçin Ergül, önceki akşam basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yla çıktığı yolculukta Balıkesir'de trafik kazası geçiren ve sevgilisini kaybeden ünlü şarkıcı, duygu dolu konuşmalarına bir yenisini daha ekledi. Cihangir'de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı psikolojik olarak geçirdiği zor günlerden ve sevgilisine ithafen yaptığı yeni şarkısından söz etti. Konuşmakta güçlük çeken ve duygularına hakim olamayan Ergül, gözyaşlarına da hakim olamadı. 

Ergül: En büyük sığınağım müzik oldu

Önceki akşam Cihangir'de basın mensuplarının kameralarına yansıyan başarılı şarkıcı Gülçin Ergül, yeni projesinden bahsetti. Geçtiğimiz aylarda korkunç bir trafik kazası atlatan ve kazada sevgilisini kaybeden Ergül, yeni şarkısından bahsetti. Basın mensuplarıyla ayaküstü konuşan ünlü şarkıcı; ''Hayatını kaybeden erkek arkadaşıma ithafen bir şarkı yaptım. Duygularımı en saf haliyle yansıttım. Yaptığım şarkı az da olsa acımı hafifletti. Bu zor dönemde en büyük sığınağım müzik oldu'' şeklinde konuştu. Duygu dolu açıklamalarına devam eden ünlü şarkıcı gözyaşlarına hakim olamayarak sözlerine devam etti. Ergül; ''Kabullenmesi gerçekten zor. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Yaşadığım travmayı atlatmaya çalışıyorum. O arabanın içinden sağ çıkabilmem mucizeydi'' ifadelerini kullanarak cümlelerini noktaladı. Zor günler geçiren ve hayatını kaybeden sevgilisi için şarkı yaptığını duyuran ünlü şarkıcının yeni şarkısı ise şimdiden merak konusu oldu. 

Gülçin Ergül yeni şarkısını duyurdu

Ödül töreninde duygu dolu konuşma yapmıştı

Geçtiğimiz aylarda bir ödül töreninde ödüle layık görülen ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, duygu dolu bir konuşmaya daha imza atarak; ‘’Herkese iyi akşamlar. Öncelikle bu ödülü kazanmamıza sebep olan yönetmenimiz Ahmet Can Tekin’e çok teşekkür ediyorum. Mucizevi bir şekilde, tüm gücümü toplayarak, olabildiğince karşınızdayım. Şükürler olsun ki, fakat ne yazık ki bu ödülü aslında hayatını kaybetmiş olan sevgilim Erdal için kabul ediyorum. Kendisinin, bu şarkının ve klibin yapımında çok büyük bir emeği var, bizim gibi. O yüzden bu anı görmesini çok isterdim. Bu bizim için hem büyük bir motivasyon olacak çünkü ilerleyen zamanlarda hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız, hem de içimiz tabii ki buruk ve acı verici oldukça. Bize destek olan ve klipte, şarkıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim’’ ifadelerini kullanmıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal